- Файл
Oleh
Шеф-кухар
- Розглядає посади:
- Шеф-кухар, Кондитер
- Вік:
- 36 років
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/12945325/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
▪️ Дата народження: 29.07.1989
▪️ Адреса: м. Львів- Винники, вул.
Кільцева 17 кв.
▪️ Тел. моб. [
▪️ Електр. Почта :
[
▪️ Мета: працевлаштування.
Освіта:
09.2008 – 01. 2010 ЛПЛХТ, бармен, офіціант.
03.2007 – 06.2008 ЛВПУ сервісу та туризму, технолог, диплом
молодшого спеціаліста.
09.2004 – 06.2007 ЛВПУ сервісу та туризму, кухар, кондитер.
Досягнення:
Рейтинг навчання 10 балів із 12.
Нагороди: учасник конкурсу професійних кухарів «Львівська пательня», 2009.
учасник конкурсу професійних кухарів в номінації
«Золотий шеф-кухар України», 2008.
Досвід роботи:
Листопад 2023 - теперішній час - заклад «Креветка Кафе»
Посада: Бренд-шеф мережі у Львові та Чернівцях (3 заклади)
Повна розробка концепту закладу, зовнішнього вигляду, технічного забезпечення.
Розробка страв для основного та сезонного меню, поп-апів. Впровадив стандарти виробництва
та звітності для щоденної координації робочого процесу, оптимізував процес оборотності
складів та foodcost. Проводив калькуляційні розрахунки існуючих та нових тех.карток.
Рекрутинг та онбординг нових працівників в команду, подальше їх навчання та адаптація.
Травень 2023/Листопад 2023 - Готель «BANKHOTEL»
Посада: Шеф-кухар
Створив нове меню a la сarte, вдосконалив конференц-меню, меню шведської лінії та
континентальних сніданків. Впровадив стандарти виробництва та звітності для щоденної
кординації робочого процесу, оптимізував процес оборотності складів та foodcost. Проводив
калькуляційні розрахунки існуючих та нових тех.карток. Рекрутинг та онбординг нових
працівників в команду, подальше їх навчання та адаптація. Займав посаду бренд-шефа
Yaremche Club (проєкт від «BANKHOTEL»), провів аудит, оптимізував виробничі процеси,
налагодив взаємодію з постачальниками оптової закупівлі.
Травень 2022/квітень 2023 Варшава(Польща). ресторан Ребра & Кості та ресторан
Гастрономія
Посада: кухар гарячник
( сучасна європейська та польська кухня...авторські страви..стейки..)
Грудень 2018/серпень 2022 ресторація 5-те Підземелля
Посада: Шеф кухар
Проект відкриття ресторан середньовічної кухні стандартизація виробництва, підбір
обладнання та проектування виробничих цехів на П'яте Підземелля (розробка меню,
створення калькуляційних карт і технологічних карт, координація дій кухарів та розподілення
обов'язків, розрахунок необхідної кількості і замовлення продуктів, управління поставками,
розробка сезонного меню, проектування кухні,, підбір персоналу та його навчання,
проведення інвентаризацій)
Травень 2013/жовтень 2018 парк готель Древній Град
Посада: Шеф кухар
Удосконалив меню староукраїнської кухні, створив мисливське меню, мангальне меню,
Проводив банкети та весілля від 100 до 600 осіб, Альфа Джаз Фест. Створення калькуляційних
і технологічних карт, координація дій кухарів та розподілення обов'язків, управління
поставками, розробка сезонного меню, стандартизація виробництва, проведення
інвентаризацій. Відкриття проекту Румбамбар.
Вересень 2012/квітень 2013 Торгово-розважальний центр Булька
Посада: су-шеф
(стейк хаус, європейська кухня, фаст фуд), ведення документації, складання калькуляційних
і технологічних карт, контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і розподілення
обов'язків, визначення якості і свіжості продуктів, проведення інвентаризацій.
Квітень 2012 /вересень 2012 ресторан Ла П'яцца
Посада: кухар гарячого цеху
(інталія..виготовлення і приготування пасти власного виробництва.)
Травень 2011/квітень 2012 ресторан Дель Песто
Посада: су-шеф
(італійська кухня, виготовлення і приготування пасти власного виробництва, розробка
мисливського меню, удосконалив приготування піци, ведення документації, контроль над
(підлеглими) молодшими кухарями і розподілення обов'язків, визначення якості і свіжості
продуктів, розрахунок необхідної кількості і замовлення продуктів, управління поставками,
проведення інвентаризацій.)
Листопад 2010 - травень 2011 Готель «Дністер»,
Посада: су-шеф.
(розробка меню, розробка сезонного меню, створення калькуляційних і технологічних карт
ведення документації, контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і розподілення
обов'язків, визначення якості і свіжості продуктів, розрахунок необхідної кількості і
замовлення продуктів, управління поставками, проведення інвентаризацій.)
Травень 2008 – листопад 2010 Готель «Опера»
Посада: кухар.
Травень- вересень 2007 база відпочинку «Полярон», Одеська обл., с.Приморськ.
Посада: кухар-бригадир, виробнича практика.
Травень-вересень 2006 база відпочинку «Полярон», Одеська обл., с. Приморськ.
Посада: кухар, виробнича практика.
Травень-вересень 2005 база відпочинку «Золоті піски» Одеська обл., с. Затока.
Посада: кухар, виробнича практика.
Професійні навички:
Знання програмам MS Office ( Word, Excel, 1C бухгалтерія 7.7.), система обліку для
ресторанів Ikoo та Join Poster.
Знання середземноморської, італійської, європейської, української кухонь.
Професійні навики роботи з різними видами та частинами мʼяса та таким устаткуванням, як
мангал, хоспер і словʼянська пічка на дровах
Впровадження нових страв (власних) в кулінарії, оригінальне оформлення страв та їх подача,
знання процесів приготування страв, створення та опрацювання технологічних карт, навички
управління: координація дій кухарів та розподілення обов'язків, розрахунок необхідної
кількості і замовлення продуктів, управління поставками, розробка :сезонного, банкетного,
весільного і фуршетного меню, проектування кухні, підбір обладнання та проектування
виробничих цехів, стандартизація виробництва, підбір персоналу та його навчання.
Навики приготування суші.
Мови:
Українська – рідна, англійська – базовий рівень знань з словником щодо професійної
термінології, польська - розмовний рівень
Особисті дані:
Одружений (троє дітей), хороша пам’ять, оперативний, спостережливий,
відповідальний, комунікабельний, пунктуальний, акуратний, без шкідливих звичок. Також
притаманні організованість, вміння працювати в команді, творчий підхід до роботи,
здатність аналізу до виробничих ситуацій.
Схожі кандидати
-
Шеф-повар
50000 грн, Львів, Запоріжжя , ще 2 міста -
Су-шеф
28000 грн, Львів -
Шеф-кухар
Львів, Вінниця , ще 7 міст -
American English teacher, Chef
Львів -
Шеф-кухар, бренд, керуючий
Львів, Кам'янець-Подільський -
Шеф-кухар
Львів