Резюме від 3 квітня 2012

Марія

Медсестра, 2 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Загальноосвітню середню школу №2 в м.Трускавець закінчила в 1997 році з відзнакою (золота медаль). Цього ж року поступила в Львівське медичне училище та в 1999 році здобула спеціальність «Сестринська справа».В 2001 році поступила на навчання в Катехитично-Педагогічний Інститут Українського Католицького Університету, який закінчила в 2004 році та здобула вищу релігійну освіту за спеціалізацією «Катехитика».

В 2003 році вступила на навчання в Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка на факультет реабілітації. В 2006 році перевелася на біологічний факультет цього ж університету, навчання на якому завершила в 2010 році, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія і хімія» та здобула кваліфікацію вчителя біології, хімії, валеології та основ екології загальноосвітньої школи другого та третього ступенів.

В 2009 році була призначена на посаду вчителя християнської етики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. В 2011 році звільнена з цієї посади у звязку зі зміною місця проживання, в січні 2012 року працевлаштувалась медсестрою у Трускавецькій міській лікарні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: