- Файл
Сергій
Керівник напрямку
- Вік:
- 42 роки
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/13488619/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
КЕРІВНИК НАПРЯМКУ, КЕРІВНИК ПРОЄКТУ
ПОСАДИ
Керівник відділу «Управління розвитком продукції»
«Родинна ковбаска», Львів | 2024 - по теперішній час
Керівник напрямку «Фуд зона + To Go»
«SPAR» Закарпаття, Ужгород | 2019 - 2022
[
Мережа супермаркетів «Вопак», Ужгород | 2013 - 2018
[
Бренд Шеф
Італійська, французька, японська, грузинська, канадська
SKILLS кухні - мережа ресторанів «Reikartz», Харків | 2009 - 2012
Шеф кухар
Розробка продуктової стратегії Європейська, японська кухні, «Синдикат Смаків»
меню ресторану Харків | 2005 - 2009
група to go
смокер ПРОЄКТИ
кулінарія «Emily Resort», Львів | 2022 - 2023
Методологія ефективних Оптимізація бізнес процесів - «Івент виробництво»
бізнес процесів Проєкт під ключ - склад «TERRA Restaurant»
Проєкт під ключ - центральний склад для мережі ресторанів
управління операційними бізнес
процесами більше 10 років «Воєводино груп», Ужгород | 2014
опис, оптимізація, стандартизація та Ресторан під ключ - «Емігрант»
масштабування бізнес процесів
«Перспективні технології», Харків | 2010 - 2012
Планування виробничих Розвиток асортименту, стандартизація бізнес процесів -
потужностей Ресторан «Каша маслом»
Розробка концепції ресторану, меню - ресторан «Фарш»
флор план
Проєкт під ключ - кафе «Моне»
потужності обладнання
штат працівників Розробка продукту «Меню Ресторану» | 2009 - 2012
Розробка меню - Мережа пабів «Бірлага» | Харків 2012 р.
Розробка меню - «Примавера» | Кам’янець-Подільський 2011
МОВИ Розробка меню - «Курума» (ресторан при автосалоні Nissan)
| Харків 2009 р.
Українська - вільно Розробка меню - Ресторан японської кухні «Клуб Місто» |
English - Basic Харків 2011 р.
Розробка меню - Суші бар «Клуб Радмір» | Харків 2011 р.
Розробка меню - Суші бар «Ресторанчик у Артема» |
Київ 2010 р.
Розробка меню - Доставка суші «Sushi Paty» | Київ 2010 р.
Схожі кандидати
-
Керівник відділу продажу
90000 грн, Львів, Інші країни, Дистанційно -
Керівник відділу маркетингу
Львів, Дистанційно -
Керівник відділу продажів
Львів, Київ -
Начальник відділу кадрів
Львів -
Керівник відділу, логіст
50000 грн, Львів -
Керівник відділу, керуючий
Львів