Резюме від 1 квітня 2008

Александр

Директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник продовольчої служби

з 02.2000 по нині (24 роки 4 місяці)
Державна прикордонна служба України, Черкаси (Державні організації)

ВИКОНАННЯ ПОСАДОВИХ обов”язків: керування роботою їдалень, пекарень, продовольчих складів, підсобного господарства. Забезпечення дотримання санітарного - гігіеничних вимог при зберіганні й обробці продуктів харчування, приготування напівфабрикатів та їжї. Утримання приміщень продовольчого складу, їдальні, пекарні, а також технологічного, холодильного, немеханічного устаткування.
Санітарні вимоги.
Проведення ревізій по об"ектах фінансово-господарської діяльності.
Проведення занять та надання практичної допомоги в роботі підлеглим.
Робота з кадрами.
В підпорядкуванні були: заступник-2 ,бухгалтер-1, діловод-2, начальник складу-1, начальник пекарні-1, начальник їдальні-2, кухарі-46, робітники напівфабрикатів-20, пекарі-8, автомобілі та водії.
ПК : 1С бухгалтерія, програмування в Excel , Word, англійський, посвідчення водія категорії АВС (керую авто з 1995 року по цей час)








ОБОВ’ЯЗКИ
продовольчої служби військової частини 9930
Він зобов’язаний:

-знати вимоги чинного законодавства України, наказів, положень, порадників, інструкцій та інших документів щодо організації й ведення військового (корабельного) господарства, неухильно дотримуватись їх у своїй діяльності;
- відповідає за своєчасне й доброякісне приготування їжі і рівномірну видачу її особовому складу,за повноту доведення до тих, хто харчується, продуктів, установлених нормами,за постійне дотримання кухарями санітарно - гігіенічних вимог і кулінарних правил при обробці продуктів, приготуванні та роздачі їжі. Він підпорядкований начальнику продовольчої служби;
-складати разом з начальником продовольчої, медичної служби, начальником їдальні та кухарем - інструктором розкладку продуктів;
-контролювати своєчасне проходження медичного огляду особового складу продовольчої служби;
-організовувати разом з начальником медичної служби , лікувальне та дієтичне харчування особового складу та профілактичну вітамінізацію готової їжі ;
-контролювати роботу їдалень, а також слідкувати за справним станом і правильною експлуатацією технічних засобів, призначених для приготування і транспортування їжі в польових умовах, технологічного і холодильного обладнання, столово – кухонного посуду, який знаходиться на об’єктах харчування;
-забезпечити дотримання мір безпеки при експлуатації технічних засобів, технологічного і холодильного обладнання а також проведення протипожежних мір в їдальнях;
-забезпечити дотримання санітарно-гігієнічних потреб при зберіганні і обробці продуктів, приготовленої їжі, в утриманні приміщенні їдалень, а також технологічного, холодильного, механічного обладнання
-своєчасно організовувати профілактичне обслуговування і ремонт технічних засобів, приготування і зберігання їжі;
-проводити роботу по навчанню кухарського складу новим методам обробки овочів, експлуатації отриманого технологічного обладнання ;
-проводити заняття з робітниками їдалень та пекарень продовольчої служби зі своєї спеціальності;
-приймати участь і вести конт

Освіта

Сумський Університет

Фінанси підприемство економіка, Суми
Вища, з 2006 по 2008 (1 рік 3 місяці)

Харківський фінансово економічний 2000 року бухгалтер

Додаткова інформація

Гаркавий Олександр Васильович
05 червня 1978 року народження
місто Черкаси вул. Козацька д.14 кв.7
моб.тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Директор робота на підприємстві
Пов’язана з бухгалтерським обліком, економічна адміністративна діяльність та т.п.
Освіта: 1993-1995 Глухівський ПТУ-31 (сільськогосподарська діяльність)
1995-2000 Харківський Фінансово – економічний інститут (бухгалтер)
2006-2008 Сумський Державний Університет (фінанси підприемства економіка)
Диплом спеціаліста
Досвід роботи з 1996 року строкова служба Прикордонні війська (кухар)
З 1998 по 2000 начальник продовольчого складу
З 2000 по 2001 кухар – інструктор
З 2001 по 2002 інженер продовольчої служби
З 2002 по 2006 начальник продовольчої служби
З 2007 по 2008 начальник відділення продовольчого забезпечення
Професійні обов’язки : товаротранспортні розхідні приходні документи, книга обліку матеріальних засобів, авансові звіти, контроль дебіторсько-кредиторської заборгованості, акти звірки, інвентаризація складського обліку, укладання угод, оплати, планування діяльності, контроль за виконанням робіт підприємства.
Пов’язана з бухгалтерським обліком, економічна адміністративна діяльність та т.п.
Харківський Фінансово – економічний інститут (бухгалтер)
2008 Сумський Державний Університет (фінанси аудит)
Досвід роботи з 1996 року строкова служба Прикордонні війська (кухар)
З 1998 по 2000 начальник продовольчого складу
З 2000 по 2001 кухар – інструктор кухар
З 2001 по 2002 інженер продовольчої служби з 2002 по 2006 начальник продовольчої служби
З 2007 по 2008 начальник відділення продовольчого забезпечення
329 лютого 2008 року, звільнився в запас по скороченню штатів. Офіцер.
Професійні обов’язки : товаротранспортні розхідні прихідні документи, книга обліку матеріальних засобів, авансові звіти, акти звірки інвентаризація складського обліку.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати