- Файл
Анастасія
Керівник, менеджер ресторану
- Вік:
- 28 років
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/13965400/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
ОСОБИСТІ ДАНІ Досвід роботи в ресторанній справі більше 8 років. Працювала офіціантом,
Ім'я барменом, адміністоратом, керівником закладу, рекрутером. Брала головну участь
Анастасія Доротюк в організації бенкетів, весіль, вечірок, виїздної торгівлі. Проводила навчання та
Адреса тренінги для персоналу.
Львів
Номер телефону
[
[
Дата народження re:bro, Львів
01-08-1997 Обов'язки
Стать Складання опису вакансій на пошук та підбору персоналу, розміщення вакансій
Жіноча на job‑сайтах, опрацьовування відгуків;
Сімейний стан Проведення телефонних та онлайн співбесід, співбесіди в офісі;
незаміжня
Комунікація та співпраця з ВПУ та коледжами для подальшого
Посвідчення водія
працевлаштування студентів;
Категорія В
Допомога з адаптацією нових працівників в колективі;
ІНТЕРЕСИ
Керівник ресторану січ. 2022 - теп. час
Походи в гори re:bro, Львів
Катання на лижах Обов'язки
Танці Організація та координація роботи ресторану;
Читання книжок Контроль та координація роботи персоналу, забезпечення виконання стандартів
роботи;
Контроль за дотриманням касової дисципліни;
МОВИ
Контроль та аналіз графіку співробітників;
Українська Складання зарплатної відомості;
Англійська Аналіз відгуків гостей та забезпечення своєчасного зворотного зв’язку;
Врегулювання конфліктних ситуацій;
Контроль виконання планових фінансових показників;
Контроль замовлення продукції та витратних матеріалів;
Робота з постачальниками;
Проведення контрольних інвентаризацій;
Підбір персоналу ресторану, адаптація, навчання та розвиток;
Контроль проведення заходів.
Адміністратор трав. 2021 - січ. 2022
re:bro, Львів
Обов’язки:
Відкриття/закриття закладу;
Чітке ведення касової дисципліни;
Організація і контроль процесу і якості обслуговування, робота з гостями;
Замовлення продукції та витратних матеріалів;
Робота з постачальниками;
Проведення контрольних інвентаризацій;
Планування і контроль графіків співробітників;
Оцінка роботи персоналу протягом зміни;
Навчання працівників, підготовка до атестацій;
Вирішення конфліктних ситуацій;
Контроль якості обслуговування бенкетів, фуршетів
Адміністратор жовт. 2019 - квіт. 2021
Жаровня на Замку, Львів
Обов’язки:
Відкриття/закриття закладу;
Чітке ведення касової дисципліни;
Організація і контроль процесу і якості обслуговування, робота з гостями;
Замовлення продукції та витратних матеріалів;
Робота з постачальниками;
Проведення контрольних інвентаризацій;
Планування і контроль графіків співробітників;
Складання чек‑листів:
Оцінка роботи персоналу протягом зміни;
Навчання працівників, підготовка до атестацій;
Вирішення конфліктних ситуацій;
Контроль якості обслуговування бенкетів, фуршетів
Адміністратор бер. 2019 - черв. 2019
BallPoint, готель RAMADA, Львів
Обов’язки:
Відкриття/закриття закладу;
Організація і контроль процесу і якості обслуговування, робота з гостями;
Замовлення продукції та витратних матеріалів;
Робота з постачальниками;
Проведення контрольних інвентаризацій;
Планування і контроль графіків співробітників;
Складання чек‑листів:
Оцінка роботи персоналу протягом зміни;
Навчання працівників, підготовка до атестацій;
Вирішення конфліктних ситуацій;
Контроль якості обслуговування бенкетів, фуршетів
Адміністратор жовт. 2018 - січ. 2019
4friends Whiskey Pub, Львів
Обов’язки:
Відкриття/закриття закладу;
Чітке ведення касової дисципліни;
Організація і контроль процесу і якості обслуговування, робота з гостями;
Замовлення продукції та витратних матеріалів;
Робота з постачальниками;
Проведення контрольних інвентаризацій;
Планування і контроль графіків співробітників;
Складання чек‑листів:
Оцінка роботи персоналу протягом зміни;
Навчання працівників, підготовка до атестацій;
Вирішення конфліктних ситуацій.
Старша зміни жовт. 2017 - лип. 2018
!FESTrepublic, Львів
Обов'язки:
Відкриття/закриття закладу;
Організація і контроль процесу обслуговування, робота з гостями;
Підготовка замовлення продукції та витратних матеріалів;
Проведення контрольних інвентаризацій;
Планування і контроль графіків співробітників;
Складання чек‑листів:
Оцінка роботи персоналу протягом зміни;
Навчання працівників, підготовка до атестацій;
Контроль якості обслуговування, дотримання стандартів мережі;
Вирішення конфліктних ситуацій.
Старший офіціант серп. 2017 - вер. 2017
!FESTrepublic, Львів
Обов’язки:
Дотримання стандартів сервісу
Знання меню
Допомога гостям при здійсненні замовлення
Розрахунок гостей
Підтримання чистоти і порядку на робочому місці згідно із затвердженними
стандартами
Організація, навчання і контроль роботи офіціантів, помічників офіціантів
Офіціант жовт. 2016 - лип. 2017
!FESTrepublic, Львів
Обов’язки:
Дотримання стандартів сервісу
Знання меню
Допомога гостям при здійсненні замовлення
Розрахунок гостей
Підтримання чистоти і порядку на робочому місці згідно із затвердженими
стандартами
Офіціант квіт. 2016 - лип. 2016
Відкритий майданчик «біля Діани на ринку», Львів
Обов’язки:
Створення в ресторані гостинної атмосфери
Дотримання стандартів сервісу
Знання меню
Допомога гостям при здійсненні замовлення
Розрахунок гостей
Підтримання чистоти і порядку на робочому місці згідно із затвердженими
стандартами
О С В І ТА І К ВА Л І Ф І К А Ц І Ї
Магістр вер. 2014 - груд. 2019
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені
Степана Ґжицького, Львів
спеціальність «Ветеринарна медицина»
Схожі кандидати
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Львів, Дніпро , ще 7 міст -
Менеджер ресторану
40000 грн, Львів -
Керуючий мережею закладів харчування
40000 грн, Львів -
Директор ресторану
Львів -
Керівник ресторану
85000 грн, Львів -
Керуючий мережею кав'ярень
70000 грн, Львів