Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 квітня 2024 PRO

Микола

Головний механік

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 09.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
фоп, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Продаж запчастин спец.техніки.

Головний механік

з 09.2019 по 09.2022 (3 роки)
Агропобутсервіс, Львів (Транспорт, логістика)

Підприємство займається переробкою м`ясної продукції. Обов`язки: керівництво транспортним відділом (пріоритет) планована доставка продукції автомобілями та справність автотранспортних засобів ,підбір кадрів, замовлення запчастин, палива та правильність функціонування відділу.

Головний інженер західної філії

з 06.2018 по 06.2019 (1 рік)
ТОВ Агродженерейшен Україна, Львів (Сільське господарство, агробізнес)

Агрохолдинг із філією західного регіону входить пять господарств загальним земельним банком 45 тис. гек. землі. Господарства налічують техніку(загальна кількість 450один.) та штат працівників з інженерною службою (кількість 500чол.). Мої обовязки :керівництво інженерно-технічною службою філіалу, забезпечення філії технічно справного автотракторного парку техніки та зернового обладнання ,споруд,контроль замовлення постачанням запчастин та оплат,складання бюджету, справність зернового обладнання та складання графіків ППР. Досягнення:зменшення витрат по бюджету .

Менеджер з продажу запчастин

з 08.2017 по 07.2018 (11 місяців)
ТОВ Тайтен Машинері Україна, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Обовязки :продаж запчастин ,пошук клієнтів створення "бази" клієнтів.Досягнення :створення філіалу з "0",залучення клієнтів.

Керівник транспортного відділу

з 07.2014 по 03.2016 (1 рік 8 місяців)
ТзОВ "Барком", Львів (Транспорт, логістика)

працював керівником транспорту ТзОВ "Барком" підприємство займається виробництвом ковбасної продукції та має повний цикл виробництва продукції ,а саме вирощують поросята в кількості 40 000 гол. та ВРХ 1000гол. ,а також обробляють 10 000 гек землі на якій вирощують зернові : пшения ,ячмінь, ріпак .соя.Є комбікормовий завод. В мої обовязки входять керівництво транспортом на підприємстві повний цикл від логістики до ремонтів сільсько господарської техніки.В моїм підпорядкувані находиться 250 одиниць рухомої техніки .У підприємстві є філії із своїми ремонтними майстернями та сервісними службами де виконуються різні види ремонтів техніки

Головний механік(інженер з експлуатації та ремонту)

з 04.2009 по 07.2013 (4 роки 3 місяці)
ТзОВ «Агромарк Юкей», львів (Сільське господарство, агробізнес)

забезпечення безперебійної роботи технологічно обладнання на підприємстві , а також 250 одиниць рухомої техніки, в тому числі вантажних автомобілів Ман, Івеко, Вольво, легкових автомобілів Міцубісі та Нива, тракторів Джон Дір та Челєнджер, комбайнів Челєнджер, Кейс, Клаас, навантажувачів ДжіСі Бі, Тойота, Маніту, причепів Бейлі та сільськогосподарського навісного обладнання . Моя робота передбачає складання графіків планово-попереджувальних ремонтів, замовлення та контроль витрат запчастин і паливо-мастильних матеріалів, керівництво роботою механіків при планових та експлуатаційних ремонтах, уточнення складських залишків та складання планових кошторисів для закупівлі запчастин, обґрунтування пропозицій на закупівлю нової техніки, робота із сервісними службами.

Освіта

ДУ"Львівська Політехніка"

Автомобілі та автомобільне господартво, львів
Вища, з 1993 по 1999 (6 років 4 місяці)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Користувач ПК

Додаткова інформація

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: