Резюме від 9 вересня 2012

Михаил

Менеджер проектов

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЛНУ ім. Івана Франка

Економічний факультет, спеціальність - ек. кібернетика., Львів
Незакінчена вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Венгір Михайло Володимирович


Адреса: м. Львів, вул. Вернадського, буд.26,кв.101
Телефон: мобільний [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), дом. 223-55-65.
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Перснальні відомості
Дата народження: 06.03.1991.
Сімейний стан: неодружений
Діти: немає

Ціль: Зайняти посаду в компанії, яка стрімко розвивається, досягнути перспектив кар'єрного росту, та самовдосконалення, стати невід'ємною частиною робочого колективу, та незамінним працівником для компанії.

Бажана посада: розгляну всі пропозиції
Бажана зарплата: від 3,5 тис. гривень/міс. і вище.

Освіта:
Вересень 2006 - Червень 2009 - ПТУ №1(Вільне відвідування) Слюсар-електрик з РЕУ (Електровоза) Практика - Львівський Локомотиво-ремонтний завод, практична зайнятість в ремонті електродвигуна. Закінчив з дипломом 3 розряду.
Вересень 2009 -Теперішній час - ЛНУ ім Івана Франка, економічний факультет, кафедра економічної кібернетики, здобуваю диплом бакалавра (заочна форма навчання)

Досвід роботи:
(2006 - 2007) - Фінансовий консультант, компанії "Євролайф Україна ЛТД"., представницької компанії холдингу "OC OCCIDENT HOLDING AG" у сфері страхування від дочірньої компанії "АТ Граве Україна", фінансовий старт, та здобуті базові навики у спілкуванні з клієнтами, на етапі прямих продаж (здобутий досвід заключення угод).
(2007 - 2009) - ТзОВ "Еталон", дистрибютор продукції елітних брендів товарів здоров'я та краси, вдосконалення вміння розмовляти з клієнтом, та скорочення шляху до успішної угоди, вивчені навики презентації товару.
(2009 - 2011) - ТзОВ "Маеток" - Рієлтер, ведення клієнтської бази, заключення угод, покази, та оцінка нерухомого майна, визнаний кращим працівником місяця грудня 2009,від початку січня 2010 - керівник відділу продаж.
(2011(вересень) - 2012(серпень)) ТзОВ "Венгір Корп" основний засновник, директор компанії, основні види діяльності - оптова торгівля цукром та зерновими, успішний ряд контрактів по поставці цукру та кукурудзи, освоєння внутрішнього ринку, ведення клієнтської бази, супровід та підготовка контрактів, відрядження, та підписання угод, контроль підлеглих, та прояв організаторських здібностей, цілеспрямовування та мотивація працівників, завчасне вичерпання бази товарів для продажу, написання акту про бездіяльність фірми на невизначений термін, завчасне повернення вкладених інвестицій.

Додаткова інформація:
Без поганих звичок, в хорошій фізичній формі.
Серед особистих якостей можна виділити: Наполегливість, цілеспрямованість, визначеність в цілях та зосередженість на їх досягненні, відповідальність, готовність приймати рішення, бажання до самовдосконалення та вміння сприймати критику, стійкість до стресових ситуацій, вміння імпровізувати.
Знання мов: - українська, російська (вільно), польська, англійська (зі словником)
Знання комп'ютера: впевнений користувач (MS Office, Word, Excel, Internet, E-mail).

Схожі кандидати

Project manager
Одеса, Дистанційно

Менеджер проєктів
15000 грн, Дистанційно

Менеджер проєктів
15000 грн, Київ, Дистанційно

Project manager
Дистанційно

Junior project manager
Вінниця, Дистанційно

Project-менеджер
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: