Резюме від 13 вересня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1495498

Маркетолог, спеціаліст з реклами, графічний дизайнер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Маркетолог

з 08.2015 по 01.2019 (3 роки 5 місяців)
приватний підприємець, Черкаси, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

самозайнятість у сфері маркетингу, реклами та дизайну, організація корпоративних та міських заходів, просування брендів і товарів

Маркетолог

з 06.2014 по 08.2015 (1 рік 2 місяці)
"Trinity Systems", Черкассы (IT)

Просування IT-продуктів у соц.мережах

Провідний маркетолог

з 03.2013 по 06.2014 (1 рік 3 місяці)
ТРЦ "Любава", Черкаси (Роздрібна торгівля)

Організація розважальних заходів (тематичні вікенди, свята, конкурси, розпродажі, розіграші, майстер-класи). Розробка макетів та текстів для рекламних кампаній заходів, розробка медіа-планів (борди, радіо, постери, роздача флаєрів тощо). Аналіз ефективності заходів, складання звітів. Продаж рекламних площин у ТРЦ, розробка та впровадження нових рекламних носіїв.

Маркетолог

з 10.2012 по 03.2013 (5 місяців)
ТД "Манн", Черкаси (Роздрібна торгівля)

Рекламний супровід магазинів брендового одягу та взуття (4 бренди, 36 магазинів у 14 ТРЦ України). Складання та виконання маркетингового бюджету, медіа-планів та адресних програм розміщення реклами, розробка акцій. Формування фінансових та фото-звітів для іноземних партнерів для відшкодування витрат на рекламу.

Секретар із функцією маркетолога, маркетолог

з 03.2011 по 09.2012 (1 рік 6 місяців)
"Компания Легион", Черкаси (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Аналіз ринку конкурентів і споживачів, моніторинг та розвідка цін, тех. характеристик аналогічної продукції (у тому числі в країнах СНД та Європі). Супровід виставок, розробка рекламної та презентаційної продукції, підтримка сайту, представлення продукції на торгових майданчиках Інтернету.

Маркетолог

з 05.2009 по 11.2009 (6 місяців)
"Акант+К", Черкаси (Легка промисловість)

Маркетинговий супровід торгової мережі (46 магазинів в Україні): рекламна та виставкова продукція, навчання та контроль продавців, робота з сайтом, зовнішня реклама.

Web-дизайнер, проект-менеджер

з 03.2003 по 10.2006 (3 роки 7 місяців)
РА "Фабрика Стиля" (Маркетинг, реклама, PR)

Освіта

ЗНУ

Економічна кібернетика, Запорожье
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Апарат Верховної Ради України, інтерн за програмою PDP USAID

2007-2008

Знання і навички

Adobe Photoshop CorelDRAW Векторна графіка Створення інфографіки Створення презентацій Організація заходів Планування бюджету Дизайн пакування SMM Адміністрування сайту Складання аналітичних звітів Дизайн зовнішньої реклами Копірайтинг

Додаткова інформація

Мови: українська, російська (висока грамотність, вільне володіння), англійська (технічна, економічна).

Навички та вміння: вільна робота з комп'ютером (весь необхідний для ефективної праці офісний пакет), Adobe Photoshop, Corel Draw - на рівні володіння правою рукою (решта графічного пакету - різний досвід за вимогами, можу підлаштуватися і опанувати будь-що), малюю від руки на та графічному планшеті. Вмію зробити грамотну якісну презентацію PowerPoint чи PDF, є досвід роботи з різними системами керування контентом сайту (WorldPress, Bitrix тощо). Глибоке знання специфіки рекламної справи та комунікацій зсередини, досвід взаємодії зі ЗМІ та РА, організації заходів і виставок, системний підхід до роботи.

Ознайомитися з моїм рівнем як маркетолога та дизайнера можна тут:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
https://freelancehunt.com/freelancer/knyazna.html

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: