Резюме від 22 травня 2024 PRO

Ірина

Шеф-кухар, сушеф, технолог, завідуючий виробництвом

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач виробництвом

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
МедіЛюкс, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

з 12.2021 по 10.2022 (10 місяців)
Кафе Аудиторія 90х, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу кухні з нуля, керівництво персоналом, контроль графіків виходу на роботу по таймінгу, контроль та складання графіків ФЗП (Labor cost)

Проведення навчання персоналу у користуванні технікою та технології приготування нових страв для працівників свого підрозділу, дегустації та розгорнуті описи страв для працівників сервісу.

Контроль залишків на складах, оцінка потреби в продуктах і своєчасні їх поповнення, робота з постачальниками, активно працюю з пошуком та моніторингом цін на ринку продукту в місті, кошторис витрат на закупівлю, контроль food cost.

Контроль порядку на робочих процесах.
Організація, закупівля та ремонт обладнання для підрозділу кухня.

Робота з КК та ТК, проведення та звітність щодо інвентаризацій.

Працюю дуже прискіпливо з документацією (тех.карти, калькул.карти) допомагаю власнику закладу вивести з критичного стану (збиткового).

Маю активну позицію у роботі тобто не сиджу в кабінеті, завжди на процесах, що є лідерським прикладом для команди.

Головний технолог мережі

з 01.2019 по 03.2021 (2 роки 2 місяці)
Мережа ресторанів "Файні справи", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Технолог (розробник меню для закладів громадського харчування)
Відкриття закладів громадського харчування, корекція діючого меню, навчання персоналу, аудит закладу.

Навчання персоналу кухні з нуля, керівництво персоналом, контроль графіків виходу на роботу по таймінгу, контроль та складання графіків ФЗП (Labor cost)

Проведення навчання персоналу у користуванні технікою та технології приготування нових страв для працівників свого підрозділу, дегустації та розгорнуті описи страв для працівників сервісу.

Контроль залишків на складах, оцінка потреби в продуктах і своєчасні їх поповнення, робота з постачальниками, активно працюю з пошуком та моніторингом цін на ринку продукту в місті, кошторис витрат на закупівлю, контроль food cost.

Контроль порядку на робочих процесах.
Організація, закупівля та ремонт обладнання для мого підрозділу.

Робота з КК та ТК, проведення та звітність щодо інвентаризацій.

Контроль виходу страв до зали, робота з гостями.

Проведення різноманітних івентів та МК як для дітей так і для дорослих.

Працюю дуже прискіпливо з документацією (тех.карти, калькул.карти) допомагаю власнику закладу вивести з критичного стану (збиткового).

Маю активну позицію у роботі тобто не сиджу в кабінеті, завжди на процесах, що є лідерським прикладом для команди.
Досить жорсткий керівник, але водночас справедливий.

Су-шеф

з 05.2018 по 12.2018 (7 місяців)
Ресторан "Ренесанс", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.

Су-шеф

з 08.2016 по 03.2017 (7 місяців)
Ресторан "Marmaris" ex "Гранатовый сад", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.

Ст.смены / Су-шеф / Шеф повар

з 04.2013 по 12.2015 (2 роки 8 місяців)
Ресторан "Mafia" Украина, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями, складання презентацій у microsoft office.

Првар

з 05.2011 по 03.2013 (1 рік 10 місяців)
Эпицентр (Роздрібна торгівля)

Приготовление и выдача блюд по технологии их приготовления,фуршетное и банкетное обслуживание.

Шеф-повар

з 01.2009 по 05.2011 (2 роки 4 місяці)
Украинский ресторан "Шкварка", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.

Товаровед

з 12.2007 по 01.2009 (1 рік 1 місяць)
Ч/П, Вінниця (магазин продуктов питания)

Робота з постачальниками (заявки, повернення, обміни), підбір асортименту товару, контроль приходів та продажів, підбір кадрів.

Повар

з 12.1999 по 01.2009 (9 років 1 місяць)
Ч/П (Европейский ресторан)

Освіта

ВПТУ №23

Кулинария ; Повар-кондитер, Винница
Середня спеціальна, з 1997 по 1999 (1 рік 10 місяців)

Знання і навички

MS Word MS Excel Користувач ПК MS Office Кулінарія MS PowerPoint

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Сімейний стан: незаміжня.
Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, почуття гумору - усе присутнє в повному обсязі) Цілеспрямованість, профессіоналізм, легко навчаюсь і чітко розумію, що можу і чому потрібно довчитися, володію лідерськими якостями, сумлінно працюю з документацією (ТК, КК) Працюю на стороні інтересів власника.
Робота тільки у м. Вінниця!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: