Резюме від 27 березня 2024 PRO

Галина

Офіціант, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант

з 01.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
InterContinental Hotels Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування сніданків( буфет або а-ля карт), допомога гостям із вибором страв і напоїв, сетап столів і лінії роздачі всим необхідним, підтримування робочого місця в чистоті, прийом замовлення і доставка вчасно їжі і напоїв в номери, обслуговування бенкетів, фуршетів, обідів, вечерь, контроль чистоти і якості настільного текстилю, серветок.

Официант

з 02.2021 по 07.2022 (1 рік 5 місяців)
NEMO Resort & Spa Hotel, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування сніданків( буфет або а-ля карт), допомога гостям із вибором страв і напоїв, сетап столів і лінії роздачі всим необхідним, підтримування робочого місця в чистоті, прийом замовлення і доставка вчасно їжі і напоїв в номери, обслуговування бенкетів, фуршетів, обідів, вечерь, контроль чистоти і якості настільного текстилю, серветок, проводити раз у місяць переоблік посуду.

Адміністратор ресторану

з 06.2020 по 08.2020 (2 місяці)
Premier Hotel Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов’язків входило:
- контроль готовності залу до проведення сніданків (буфет)
- зустріч гостей, допомога в навігації по залах
- обов’язки касира
- контроль роботи персоналу
- забезпечити всі підрозділи необхідним обладнанням і побутовою хімією,
- переоблік посуду, текстилю, хоз. товарів
- замовлення недостаючих позицій
- вирішення конфліктних ситуацій
- прийом резервів, бенкетів, інформування в телефонному режимі щодо акцій, пропозицій і вечірок.
Як досядження можу зазначити, що за короткий строк я навчилась розбиратись в електроніці, системах вентиляції і їх ремонті, підтягнула знання касової дисципліни і ведення документації і різноманітних звітів.

Официант

з 05.2020 по 11.2020 (6 місяців)
Щастье Пале Рояль, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Вміти вільно орієнтуватись в меню кухні, бару та винній карті, вміти відчувати потреби гостя і їх задовольняти, завжди знати яке вино порадити, вільно орієнтуватись у поєднанні вин і страв, підтримувати чистоту на робочій позиції, знати стоп-лист, завжди знати що порадити і чим замінити страву, якої наразі немає.

ИО Администратора

з 10.2019 по 03.2020 (5 місяців)
Morgan Club, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов’язків входило:
- відкриття закладу
- обов’язки касира
- розрахунок із поставщиками
- контроль роботи персоналу
- забезпечити всі підрозділи необхідним обладнанням і побутовою хімією,
- переоблік посуду, текстилю, хоз. товарів
- замовлення недостаючих позицій
- вирішення конфліктних ситуацій
- прийом резервів, бенкетів, інформування в телефонному режимі щодо акцій, пропозицій і вечірок.
Як досядження можу зазначити, що за короткий строк я навчилась розбиратись в електроніці, системах вентиляції і їх ремонті, підтягнула знання касової дисципліни і ведення документації і різноманітних звітів.

Старший официант

з 08.2018 по 04.2020 (1 рік 8 місяців)
Morgan Club, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустрічати гостей і супроводжувати їх до столу, рекомендувати гостям страви, напої, знати коктейльну карту і вміти порадити найбільш підходящий для гостя коктейль, знати інгредієнти у стравах які є алергенами і вчасно попереджати гостей про їх наявність у страві, слідкувати за роботою офіціантіві за виконанням ними своїх службових обов‘язків, допомагати, навчати нових, перевіряти знання меню і коктейльної карти, проводити щомісяця переоблік посуду, приймати резерви і бенкети, обслуговувати бенкети, фуршети, виїзди.

Официант

з 09.2016 по 09.2018 (2 роки)
Gagarinn Hotel, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговувати сніданків( буфет або а-ля карт), допомгати гостям із вибором страв і напоїв, сервувати столи і лінії роздачі всим необхідним, підтримувати робоче місце в чистоті, приймати замовлення і доставляти вчасно їжу і напої в номери, обслуговувати бенкети, фуршети конференційні обіди, кава-брейки, контролювати чистоту і якість настільного текстилю, серветок, проводити раз у місяць переоблік посуду.

Официант

з 03.2016 по 09.2016 (6 місяців)
Опера престиж, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.

Официант

з 05.2014 по 09.2015 (1 рік 4 місяці)
ресторан "Щастье", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Вміти вільно орієнтуватись в меню кухні, бару та винній карті, вміти відчувати потреби гостя і їх задовольняти, завжди знати яке вино порадити, вільно орієнтуватись у поєднанні вин і страв, підтримувати чистоту на робочій позиції, знати стоп-лист, завжди знати що порадити і чим замінити страву, якої наразі немає.

официант

з 06.2012 по 12.2012 (6 місяців)
Harley Rock Cafe, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.

Официант

з 04.2008 по 01.2011 (2 роки 9 місяців)
Lounge Bar "Marakana", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.

Освіта

Черкасский Государственный Технологический Университет

Лингвистический, прикладная лингвистика, Черкассы
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Знание английского на разговорном уровне

Додаткова освіта та сертифікати

Школа барменов "BarBoss"

декабрь 2012, 1 месяц

Знання і навички

R-Keeper iiko БарБосс MICROS SERVIO

Знання мов

  • Німецька — початковий
  • Французька — початковий
  • Англійська — вільно

Додаткова інформація

Я працюю в готельно-ресторанній сфері вже більш ніж 10 років, працювала на різних посадах, тому можу поглянути на ситуацію з різних сторін, маю диплом про закінчення школи барменів, тому досить непогано розбираюсь в алкогольних(і не тільки) напоях і коктейлях, не люблю конфлікти, маю суперсилу заспокоїти розлюченого гостя, люблю працювати в легкій веселій атмосфері, тому намагаюсь її підтримувати навколо мене.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: