Резюме від 11 січня 2016

Андрій

Начальник юридического отдела, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Волошин Андрій Вікторович
Відомості про себе:
Дата і місце народження: 06.02.1979р смт. Вільшанка, Кіровградської обл.
Сімейний стан: Одружений.
Освіта:
-15 вересень 1996 р – 15 червень 2000р. навчання в в Національній академії внутрішніх справ України за спеціальністю (юрист правознавець)

Досвід роботи:
-з 25 липня 2000р – жовтень 2005р оперуповноважений Управління по боротьбі з економічними злочинами в УМВС України в Кіровоградській області.
-. Основні обов'язки: виявлення злочинів в агропромисловому секторі та кредитно – банківській сфері
-з жовтня 2005 по квітень 2011р. працював на посаді оперуповноваженого управління Державної служби боротьби з економічною діяльністю УМВС України в Кіровоградській області
-Основні обов'язки: виявлення злочинів в агропромисловому секторі та кредитно – банківській сфері та лісовому господарстві.
-з 01.06.2012 по 01.07.2012 рік працював в приватному підприємстві «Атлант – 3000» на посаді інженера по техніці безпеки.
Особисті якості: комунікабельний, дисциплінований, відповідальний. Вмію аналізувати та логічно мислити. Швидко навчаюсь новому.
Додаткові відомості:
-Маю практичний досвід роботи з офісними програмами, інтернет, електронною поштою.
-Вільно розмовляю російською та українською мовами.
-Маю права категорії А,В,С,
-Маю звязки та можливість вирішувати питання в правоохороних органах Кіровоградської області, а саме ДСБЕЗ, УБОЗ, Прокуратурі та в судах. Маю звязки в Державній податковій службі, мітниц можу вирішувати питання в Управлінні охорони праці.
По роду своєї роботи маю багато звязків та друзів які займаються вирощуванням сільськогосподорської продукції розташовані в Кіровоградської області.
Маю досвід з 2011 року по закупівлі сільськогосподарської продукцї, різної категорії, відомий ринок та його гравці, здійснюю моніторинг цін на продукію по регіонам та трейдерам, маю влану базу сільховиробників Кіровоградсьої області з якими співпрацюю.
Наданий час власного автомобіля немаю, але є можливість в найблищий час придбати.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: