Резюме від 31 липня 2008

Віталій

Юрист, помічник адвоката, нотаріуса

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

•У 2003 році закінчив юридичний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка (стаціонар) і отримав повну вищу освіту за спеціальністю „Правознавство” та здобув кваліфікацію магістр права.
•Протягом квітня 2003 року – червня 2005 року – працював на посаді державного виконавця відділу Державної виконавчої служби Кам”янка-Бузького районного управління юстиції.
•З червня 2005 року – по даний час – працюю на посаді завідувача юридичного сектору Кам”янка-Бузької районної державної адміністрації.
Основні обов”язки:
підготовка, експертиза та укладення договорів; підготовка позовних заяв, відзивів, апеляційних та касаційних скарг; представництво інтересів в господарському суді та судах загальної юрисдикції; надання консультацій фізичним та юридичним особам з правових питань; робота із зверненнями громадян та ведення переписки з юридичними особами та державними органами; знання господарського, цивільного, земельного, трудового законодавства, а також цивільного, господарського та адміністративного процесу;
досвід роботи з примусового виконання рішень судів та інших органів; з питань державної реєстрації юридичних та фізичних осіб; досвід співпраці з органами місцевого самоврядування та територіальними органами центральних органів виконавчої влади.

•Володіння мовами:
- українська, російська (вільно).
•Навики роботи з комп’ютером:
- досвідчений користувач ПК.
•Особисті якості: відповідальний, комунікабельний, наполегливий, цілеспрямований, працьовитий, відданий справі, неконфліктний, швидко навчаюсь, займаюсь самоосвітою.

У разі потреби можу подати рекомендації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: