Резюме від 22 червня 2023 PRO

Ольга

Керуючий рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуюча рестораном

з 08.2019 по 05.2022 (2 роки 9 місяців)
" ЧЕРНОМОРКА", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

З серпня 2019 працювала два місяці Адміністратором, далі стала Заступником керуючої двух ресторанів мережі " Черноморка" ( кількість персоналу 120 людей), далі- Заступником керуючої трьох ресторанів мережі ( кількість персоналу 180 людей).
З лютого 2022 стала Керуючою ресторану ( кількість персоналу 60 людей)

. Відкриття ресторану з нуля
. Підбір, навчання, координація роботи персоналу
. Мотиваційні програми
. Контроль дотримання стандартів в сервісі
. Створювала платформи ( таблиці) для оцінки і статистики проведення різних маркетонгових акцій для всієї мережі
. Планування, бюджетування, аналіз, планових показників
. Контроль технічних і санітарних норм

Менеджер ресторану

з 06.2018 по 12.2018 (6 місяців)
Ресторан ' Beerжа', Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Контроль роботи підрозділів ресторану
2. Навчання, координація роботи персоналу , дотримання стандартів сервісу.
3.Проведення співбесід та підбір персоналу
4. Контроль раціонального використання матеріалів, фінансових і трудових ресурсів
5. Оцінка результатів роботи ресторану, виконання плану і поставленних задач
6. Складання чек- листів для посадових обов"язків персоналу, графіки роботи
7. Контроль документації

Адміністратор- касир

з 08.2015 по 04.2018 (2 роки 8 місяців)
Какао Блюз, Київ (Громацьке харчування)

. Відкриття ресторану
. Контроль чистоти і порядку в залі
. Зустріч гостей
. Складання графіка роботи офіціантів
. Контроль роботи офіціантів
. Розрахунок гостей
. Касовая дисципліна
. Заявка продукції як на бар так і на кухню
. Робота з документацією, звіти, інвентаризації
. Вирішування конфліктних ситуацій

Адміністратор торгового залу ,товарознавець

з 03.2015 по 09.2015 (6 місяців)
ВОГ РИТЕЙЛ "WOG" (http://wog.ua), Київ (Роздрібна торгівля)

. Підбір асортименту товару
. Організація і контроль управління товрними потоками в мазазині ( на АЗС)
. Планування, розподіл і контроль переміщення товарних запасів
. Робота з поставщиками
. Організація технології викладки товару
. Знання всього асортименту
. Організація і контроль підготовки і аналізу звітів по магазину
. Аналіз попиту і продаж товару
. Контроль роботи операторів
. Порядок і чистота в залі АЗС

Адміністратор- касир

з 03.2015 по 08.2015 (5 місяців)
"Какао", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

. Відкриття ресторану
. Контроль чистоти і порядку в залі
. Зустріч гостей
. Складання графіка роботи офіціантів
. Контроль роботи офіціантів
. Розрахунок гостей
. Касовая дисципліна
. Заявка продукції як на бар так і на кухню
. Робота з документацією, звіти, інвентаризації
. Вирішування конфліктних ситуацій

Бармен ,офіціант

з 11.2014 по 01.2015 (2 місяці)
Ресторан "Fresco", Казахстан г.Алматы (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з нуля.

Адміністратор/ бармен/ касир

з 10.2007 по 11.2014 (7 років 1 місяць)
Кафе-бар "Шансон", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ВМУРоЛ "Україна"

Інженерних технологій. Дизайн інтер'єру та реклами, Київ
Вища, з 2004 по 2007 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Учбовий центр "Успіх" Школа Бухгалтерії

2015 ,3 місяця

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office R-Keeper iiko

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Чесність, сумлінність, відповідальність, стресостійкість, прагнення навчатись новому.
Вміння працювати як в команді так і індивідуально.
Цілеспрямованість.
Активність.
Високі комунікативні навички.
Грамотність.
Пунктуальність.
Творчі здібності в потрібних задачах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: