Резюме від 7 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1815055

Інженер, зав. складом, заст. керівника, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завскладом

з 07.2006 по нині (17 років 10 місяців)
Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт

Прийомка ТМЦ на склад, перевірка укомплектованих замовлень перед відвантаженням, інвентаризація товарних залишків, ведення переговорів та вирішення спірних питань із замовниками і постачальниками, відповідальний за стан автогосподарства та оргтехніки підприємства.Вміння швидко аналізувати ситуацію і приймати самостійні рішення, досвід керування колективом.

Інженер

з 06.2004 по 07.2006 (2 роки 1 місяць)
інженер СКС, Київ (проектування та побудова структурованих кабельних мереж)

Переговори з замовником, вивчення його потреб, складання та погодження технічного завдання, підготовка робочого проекту, складання кошторису, постачання необхідних матеріалів і обладнання, контроль за виконанням робіт, підготовка і оформлення дозвільної технічної документації та ліцензій.

Заступник керівника

з 09.1992 по 10.1998 (6 років 1 місяць)
навчальний заклад, Мукачево (Освіта, наука)

Виконання обовязків заступника керівника з навчальної частини, організація та контроль навчально-виховного процесу, розробка планів підвищення кваліфікації та проведення атестації вчителів.

Освіта

Ужгородський державний університет

Фізичний факультет, практична фізика та інформатика, Ужгород
Вища, з 1980 по 1986 (5 років 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Машиніст козлового крана

2019, 3 місяці

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Windows Робота з оргтехнікою Операційні системи

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Вміння ставити завдання і знаходити шляхи його вирішення, уважність до деталей, скурпульозність, керування ввіреним колективом, висока самоорганізація, здатність швидко орієнтуватися у новій інформації, що пов'язана з виробничими обов'язками, відповідальність за прийняті рішення.Наявність прав категорії В, знання конструкції та навики ремонту автомобіля.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: