Резюме від 25 жовтня 2013

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1873840

Редактор текстов, копирайтер, SEO-специалист, 2 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Ім’я: Уляна
Вакансія: редактор текстів, копірайтер, SEO оптимізатор

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Дата народження

30 липня 1986 року
Вища освіта

2002 - 2007
Навчалась у Національному університеті «Львівська політехніка», інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Після закінчення отримала диплом з відзнакою.
2006-2007
Брала участь у програмі обміну студентами Шльонського технічного університету (м. Глівіце, Польща), успішно закінчивши два семестри навчання.
2007-2010
Навчалась в аспірантурі Національного університету «Львівська політехніка». У 2011 році захистила дисертацію на здобуття вченого ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю «Системи та засоби штучного інтелекту».
Досвід роботи

2010 і по сьогодні
Працюю викладачем у Львівській політехніці на посаді асистента.

2012-2013 - рік стажу на посаді QA (Quality Assurance control).

Знання іноземних мов
Володію чотирма мовами, серед яких: англійська – високий рівень, польська - вільно (розмовна і письмова), російська – вільно (розмовна і письмова), українська – вільно (рідна розмовна та грамотна письмова).

Професійний користувач комп'ютером, володію навиками користування усіх необхідних програм, знання та володіння веб-технологіями, зокрема SEO.

Дуже швидко навчаюсь, комунікабельна, ініціативна, хороші аналітичні здібності та творчий підхід до роботи, вміння працювати чітко на результат, легко працюю в команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: