• PRO

Марія

Шеф-кухар, 80 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф/ Шеф/Бренд шеф

з 03.2017 по нині (8 років 5 місяців)
Сімейний заклад «Моменти «, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 03.2017 по нині (8 років 5 місяців)
Сігма Україна, ТОВ, Буковель (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

•Контроль якості роботи кухарів;
•Знання та дотримання санітарних норм;
•Контроль технології приготування страв згідно з рецептурними картами;
•Робота на процесі (гарячий/холодний цех, за потреби);
•Ведення виробничої та звітної документації;
•Контроль витрат продуктів та зменшення списань;
•Навчання та координація роботи кухонного персоналу;
•Організація та проведення інвентаризацій;
•Складання технологічних карт та калькуляцій;
•Контроль закупівель продуктів і кухонного інвентарю;
•Підготовка та проведення банкетів, фуршетів, кейтерингу;
•Розробка та впровадження нового меню;
•Раціональне використання ресурсів (продукти, робочий час, електроенергія);
•Аналіз собівартості та рентабельності страв.

Су-шеф

з 07.2016 по 02.2017 (7 місяців)
Ресторан *Щекавиця*, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обовʼязки були однакові)))

Шеф-кухар

з 02.2013 по 12.2016 (3 роки 10 місяців)
ТОВ Академия +, ТОВ Спаржа,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Контроль якості роботи кухарів;
•Знання та дотримання санітарних норм;
•Контроль технології приготування страв згідно з рецептурними картами;
•Робота на процесі (гарячий/холодний цех, за потреби);
•Ведення виробничої та звітної документації;
•Контроль витрат продуктів та зменшення списань;

Освіта

Ліцей Харчових Технологій

Кухар-кондитер, Житомир
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (2 роки)

Навчання відбувалося у поєднанні з практикою: один тиждень — теоретичні заняття, наступний — виробнича практика. Практику проходила на різних підприємствах громадського харчування: кафе, ресторани, бістро, шкільні їдальні.

У літній період проходила практику на морі — на базах відпочинку.

Дипломну роботу здала на 10 балів.
Після завершення навчання отримала:
•Грамоту за відмінні знання з санітарії та гігієни,
•4-й розряд кухаря,
•3-й розряд кондитера.

Додаткова освіта та сертифікати

Школа Евгенія Чернухи (мастер клас по стейкам)

3.12.2017г

Ponomarev SHEFS akademy (управління кухні ресторана)

4-5 июня 2018г

*HACCP:Міжнародні правила харчової безпеки в закладах ресторанного господарства

21.02.2018г

Кулінарна Академія

7.09.19

Знання і навички

  • MS Excel
  • Пользователь ПК
  • MS Office
  • D2 System

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: