- PRO
Марія
Шеф-кухар, 80 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 34 роки
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Буковель, Івано-Франківськ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1894468/
Досвід роботи
Су-шеф/ Шеф/Бренд шеф
з 03.2017 по нині
(8 років 5 місяців)
Сімейний заклад «Моменти «, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 03.2017 по нині
(8 років 5 місяців)
Сігма Україна, ТОВ, Буковель (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
•Контроль якості роботи кухарів;
•Знання та дотримання санітарних норм;
•Контроль технології приготування страв згідно з рецептурними картами;
•Робота на процесі (гарячий/холодний цех, за потреби);
•Ведення виробничої та звітної документації;
•Контроль витрат продуктів та зменшення списань;
•Навчання та координація роботи кухонного персоналу;
•Організація та проведення інвентаризацій;
•Складання технологічних карт та калькуляцій;
•Контроль закупівель продуктів і кухонного інвентарю;
•Підготовка та проведення банкетів, фуршетів, кейтерингу;
•Розробка та впровадження нового меню;
•Раціональне використання ресурсів (продукти, робочий час, електроенергія);
•Аналіз собівартості та рентабельності страв.
Су-шеф
з 07.2016 по 02.2017
(7 місяців)
Ресторан *Щекавиця*, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обовʼязки були однакові)))
Шеф-кухар
з 02.2013 по 12.2016
(3 роки 10 місяців)
ТОВ Академия +, ТОВ Спаржа,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Контроль якості роботи кухарів;
•Знання та дотримання санітарних норм;
•Контроль технології приготування страв згідно з рецептурними картами;
•Робота на процесі (гарячий/холодний цех, за потреби);
•Ведення виробничої та звітної документації;
•Контроль витрат продуктів та зменшення списань;
Освіта
Ліцей Харчових Технологій
Кухар-кондитер, Житомир
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (2 роки)
Навчання відбувалося у поєднанні з практикою: один тиждень — теоретичні заняття, наступний — виробнича практика. Практику проходила на різних підприємствах громадського харчування: кафе, ресторани, бістро, шкільні їдальні.
У літній період проходила практику на морі — на базах відпочинку.
Дипломну роботу здала на 10 балів.
Після завершення навчання отримала:
•Грамоту за відмінні знання з санітарії та гігієни,
•4-й розряд кухаря,
•3-й розряд кондитера.
Додаткова освіта та сертифікати
Школа Евгенія Чернухи (мастер клас по стейкам)
3.12.2017г
Ponomarev SHEFS akademy (управління кухні ресторана)
4-5 июня 2018г
*HACCP:Міжнародні правила харчової безпеки в закладах ресторанного господарства
21.02.2018г
Кулінарна Академія
7.09.19
Знання і навички
- MS Excel
- Пользователь ПК
- MS Office
- 1С
- D2 System
Знання мов
Українська — вільно
Схожі кандидати
-
Шеф-повар
Буковель -
Шеф-кухар
45000 грн, Івано-Франківськ, Болехів -
Шеф-кухар
80000 грн, Вінниця, Львів , ще 3 міста -
Бренд-шеф, керуючий рестораном
Дніпро, Київ , ще 2 міста -
Шеф-кухар
Івано-Франківськ, Ужгород , ще 3 міста -
Шеф-кухар
Івано-Франківськ