Резюме від 3 грудня 2017 PRO

Михайло

Администратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
68 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідуючий складу

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
ТОВ "Десятка", Львів (Будівельні матеріали)

Адміністратор-диспетчер-охоронець

з 11.2014 по нині (9 років 5 місяців)
ОСББ, Львів (Надання послуг)

прийом звернень, підготовка відповідей, підготовка документів, консультації членам ОСББ з питань господарської діяльності ОСББ, контроль за виконанням послуг з утримання будинку, внутрішньо-будинкових мереж тепло, водо, електропостачання та
каналізації.

Наставник,комерційний директор,фрілансер

з 05.2012 по нині (11 років 11 місяців)
ТОВ "Здоровий клімат", Львів (Продажі, проектування, монтаж та сервісне обслуговування промислового холодильного обладнання.)

Ініціатор відкриття підприємства. Оформлення будівельної ліцензії на монтаж інженерних систем. Організація підписання договору на поставку обладнання на суму 614 тис.грн.

ФОП

з 05.2007 по 07.2013 (6 років 2 місяці)
ФОП (Продажі)

Продажі, ірформаційно-консультаційні послуги

Виконавчий директор

з 03.2005 по 10.2009 (4 роки 7 місяців)
ПП «ЛІК» ( приватне підприємство «Львівська інженерна компанія») (Торгівля та технічне обслуговування комп'ютерної, телекомунікаційної та офісної техніки, встановлення програмного забезпечення (1С))

Проводив переговори, заключав договори. Організовував робочий процес, здійснював повний контроль за діяльністю підприємства. Здійснював підбір, навчання працівників, координував та оцінював ефективність роботи менеджерів та технічного персоналу. Виконував обов’язки головного бухгалтера та завідуючого складом.

Керівник регіонального представництва

з 08.2004 по 03.2005 (7 місяців)
Видавництво «Країна мрій» (Торгівля освітянською літературою)

Розвиток представництва «з нуля», координував та контролював діяльність торгових команд, здійснював 1 раз в тиждень інвентаризацію складів 10-ти торгових команд, а також щотижневий аналіз доходів та витрат 5-ти команд у Львові та 5-ти команд по області, контролював витрати та їх нормування (перевірка використаного кілометражу по карті, витрати бензину 20-ти автомобілів та компенсація витрат, пов’язаних з його експлуатацією, витрати на телефон, збір готівки та централізована її передача в офіс), проводив навчання (аудиторське та польове) торгової команди, забезпечував аналітичну підтримку прийняття рішень команд, контролював підготовку та розміщення замовлень на товар, забезпечував високий рівень оборотності складських запасів кожноі команди, проводив аудит фінансової та управлінської звітністі торгових команд.

Виконавчий директор

з 01.2000 по 08.2004 (4 роки 7 місяців)
ПП «ЛІК» ( приватне підприємство «Львівська інженерна компанія») (Торгівля та технічне обслуговування комп'ютерної, телекомунікаційної та офісної техніки, встановлення програмного забезпечення (1С))

Розвиток структури «з нуля», функціональні обов’язки дивіться вище за період з 2005 по 2009.

Раніше: завідувач інформаційно-аналітичного відділу ВАТ «Універмаг «Львів»
( організація оперативного та бухгалтерського обліку 22 складів та 38 секцій, відкриття нового продуктового гуртового складу та складу і секції німецьких канцтоварів «Herlitz») ,
директор Державного науково-виробничого підприємства «Резон». Досвід управління персоналом від 300 чоловік.

Освіта

Держуніверситет ім. Ів.Франко

Економічний, Львів
Вища, з 1980 по 1986 (5 років 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

сертифицированный участник международного семинара: Техника эффективной торговли, г. Одесса.

2007

Знання і навички

MS Office Пользователь ПК Бухгалтерский учет Навыки проведения переговоров и подписания договоров Практический опыт создания структуры предприятия Взаимодействие с государственными и контролирующими органами Опыт управления командами Вміння ладнати з людьми Вміння працювати з VIP-клієнтами Здібність переконувати Орієнтованість на клієнта

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: