Резюме від 4 травня 2024 PRO

Людмила

Менеджер проєктів, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проєкту

з 10.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Spodaryk Travel Restaurante, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

•Повне ведення робочого процесу Мандрівного ресторану.
•Ведення клієнта від поступлення замовлення до розрахунку.
•Організація подій під ключ.
•Планування роботи всього персоналу, співпраця з підрядниками.
•Організація Івентів, вечірок.
•Касова дисципліна.
•Управління персоналом, логістикою.
•Сервіс-менеджер на події.
•Ведення сторінки Instagram (сторіз/пости/рілс). •Замовлення товару.
•Розрахунок меню згідно замовлення.
•Фінансова звітність.
•Poster - створення товару, контроль цін, прийом онлайн-замовлень.
•Розрахунок.
•CRM система.
•Налагодження та відкриття нових торгових точок.
•Підбір персоналу.
•Створення прайсів, каталогів, презентацій.
•Наповнення сайту.

Директор

з 12.2017 по 09.2019 (1 рік 9 місяців)
Restaron, Libraria, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Повне планування та контроль роботи об'єкта
•управління персоналом
•планування робочого часу та змін
•планування тренінгів та навчальних занять
•підбір персоналу (оцінка кваліфікації кандидатів, співбесіда)
•адаптація співробітників
•підготовка посадових інструкцій
•планування, організація та проведення тімбілдінгів
•нагляд за адміністративною діяльністю (аудит поставок, фінансова документація тощо)
•спілкування та управління зацікавленими сторонами (власники, державні та контролюючі органи, клієнти, постачальники)
•дослідження постачальників, оцінка комерційних пропозицій, переговори
•1С бухгалтерія та обслуговування

Адміністратор

з 07.2011 по 12.2017 (6 років 5 місяців)
Restaron, Mons Pius, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

-Word, Excel, 1C
-спілкування і обслуговування гостей ресторану
-відповідальність за документацію, робота з накладними
-контроль наявності, замовлення та прийом товару
-складання робочих графіків
-проведення інвентаризацій
-касова дисципліна
-навчання персоналу, аналіз помилок
-котроль виходу на роботу працівників закладу

Офіс - менеджер

з 08.2009 по 11.2010 (1 рік 3 місяці)
Арт - кафе, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-планування робочого процесу
- касова дисципліна
-замовлення та прийом товару
- планування робочих графіків працівників

Освіта

НУ "Львівська Політехніка"

Комп`ютерні науки, Львів
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Бакалавр

Додаткова освіта та сертифікати

Project Manager, Genius.Space

2022

Frontend developer, SkillUp IT School

2019

Управління баром, Олександр Мусатов

2018

Курс ораторської майстерності «Аґрус практика слова» Ірини Снітинської

2024 березень/квітень

Знання і навички

Html Css JS Уміння аналізувати Управлінські навички Ведення CRM MS Excel Управління проєктами (виробництво) Користувач 1С HTML Figma Canva Уміння працювати в режимі багатозадачності

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: