Олег

Инженер, технический эксперт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація



Щиров Олег Вячеславович
Дата народження: 29.11.1977 р.
Місце проживання: м. Харків
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета:
Технічний експерт, інженер з технічного контролю
Освіта:
1992 - 1996 Харківський технікум залізничного транспорту
Факультет: Електропостачання
Квалификация: молодший спеціаліст технік - електрик
1999 - 2004 Харківська національна академія міського господарства
Факультет: Електричний транспорт
Квалификация: інженер електромеханік
Досвід роботи:
1996 ДП «Харківський метрополітен»
Електромеханічна служба. Слюсар електрик з ремонту та обслуговування ескалаторів.
2006 Переведений в Управління метрополітену на посаду провідного інженера відділу охорони праці
2008 Переведений провідним інженером (з технічного нагляду ескалаторів) у відділ головного
механіка.
2010 Переведений на посаду провідного інженера з охорони праці (з технічного нагляду ескалаторів і
об’єктів підвищеної небезпеки) відділу охорони праці.
2013 Переведений провідним експертом технічним з промислової безпеки сектору з проведення
технічного огляду підіймальних споруд відділу охорони праці..
Обов’язки:

Дотримування діючих положень, методик і вказівок про організацію і порядок проведення технічної експертизи в системі Держгірпромнагляду України з питань оцінки безпеки умов і стану охорони праці та промислової безпеки, забезпечення фахової підтримки рішень керівництва та фахова підтримка спеціалістів із організації виконання нагляду за правильною організацією належного утримання, належним технічним утриманням та безпечною експлуатацією ескалаторів та безпечною експлуатацією технічних об’єктів підвищеної небезпеки у відповідності до вимог нормативно-правових актів з охорони праці.
Контролював:
- дотримання посадовими особами та працівниками вимог чинного законодавства, нормативно-правових актів з охорони праці та правил будови і безпечної експлуатації ескалаторів та правил будови і безпечної експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки.
- наявність інструкцій з охорони праці згідно з переліком професій, посад і видів робіт, своєчасне внесення в них змін.
- виконання приписів посадових осіб органів Держгірпромнагляду.
- виконання заходів, наказів, розпоряджень щодо належного утримання і безпечної експлуатації ескалаторів і об’єктів підвищеної небезпеки, а також виконання приписів посадових осіб органів Держгірпромнагляду, осіб відповідальних за нагляд, утримання і безпечну експлуатацію об’єктів підвищеної небезпеки та власних щодо усунення порушень в утриманні та в експлуатації ескалаторів і об’єктів підвищеної небезпеки.
- своєчасне проведення технічних оглядів і випробувань експертного обстеження (технічного діагностування) ескалаторів і ескалаторного устаткування та машин, механізмів, устаткування, що є об’єктами підвищеної небезпеки
- відповідність нормативно-правовим актам з охорони праці машин, механізмів, устаткування, транспортних засобів, вентиляційних систем, освітлення робочих місць, ескалаторів і об’єктів підвищеної небезпеки, технологічних процесів, засобів колективного та індивідуального захисту працівників, наявність технологічної документації та інструкцій з охорони праці на робочих місцях.
Професійні навички:
Пройшов навчання та маю кваліфікаційне посвідчення.
Експерт з проведення технічного огляду підіймальних споруд (вантажопідіймальних кранів, підйомників, ескалаторів, ліфтів). ДП «Головний навчально-методичний центр Держгірпромнагляду України» м. Київ 25.01.2013 р;
Пройшов навчання і перевірку знань законодавчих актів з охорони праці, гігієни праці, надання першої допомоги потерпілим, електробезпеки, пожежної безпеки. ДП «Головний навчально-методичний центр Держгірпромнагляду України» м. Київ 25.01.2013 р;
Сертифікат та посвідчення фахівця з неруйнівного контролю. Асоціація «Укрексперт» Орган із сертифікації персоналу в галузі неруйнівного контролю об’єктів, під наглядових Держгірпромнагляду м. Харків 27.11.2012 р.
Пройшов навчання і перевірку знань Правил будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів НПАОП 0.00-1.01-07 ДП «Східний експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України» м. Харків 29.02.2012 р.
Пройшов навчання і перевірку знань Правил будови і безпечної експлуатації парових та водогрійних котлів, трубопроводів пари та гарячої води НПАОП 0.00-1.26-96, НПАОП 0.00-1.60-66, НПАОП 0.00-1.11-98 ДП «Східний експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України» м. Харків 18.12.2012 р.
Додаткова інформація:
Можливість відряджень.
Відсутність шкідливих звичок.
Професійні якості:
Комунікабельний
Цілеспрямований
Відповідальний
Обов'язковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: