Резюме від 15 грудня 2023

Вадим

Регіональний менеджер, керівник філії, відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Чернівецький національний університет

Економіка підприємства, Чернівці
Вища, з 1998 по 2003 (5 років)

Знання і навички

Уважність Комунікабельність Ведення переговорів

Додаткова інформація

Кваліфікація
-Успішний досвід проведення переговорів різного рівня на В2В ринку.
-Інженерні знання, що дозволяють просувати складну продукцію, показати її плюси для партнерів і вигоди від її використання.
-Досвід у проведенні маркетингових досліджень, аналітики ринку, моніторингу конкурентного середовища.
-Знання структури ринку, основних його операторів, різних каналів збуту продукції.
-Досвід проведення тренінгів і семінарів з продукції, сфери її застосування і технології продажів, для партнерів компанії та їхнього персоналу.

Досвід роботи
З лютого 2022 року по грудень 2023 року служба в лавах ЗСУ.
2013-2022 роки – Власний бізнес з продажу по В2В каналам (монтажні організації, торгові точки, прораби і т.д.) електротехнічного обладнання, в якості регіонального дилера компанії-виробника).
Стабільно виконувалися плани з продажу як за кількістю, так за асортиментом.
Продукція торгових марок, що постачалися по моїм каналам збуту, завоювала провідні позиції на ринку регіону.
2007-2013 роки - ТД "Водна техніка" м. Київ, дистрибуція опалювальної техніки (газові котли та колонки, конвектори, радіатори алюмінієві та сталеві, сонячні колектори, бойлера). Регіональний представник.

Особисті досягнення:
-Побудовано стабільну і керовану систему дистрибуції, що дало змогу значно (в рази) збільшити обсяги продажів.
-Підключено нового дистриб'ютора, який з часом став найбільшим клієнтом компанії на ринку Західної України.
-Стабільно виконуються і перевиконуються плани продажів компанії, як за сумою продажів, так і за асортиментом продукції.
-Вдалося знайти ринкові ніші для просування технічно складної продукції (в т.ч. конденсаційні котли, автоматика та ін.) і нових для компанії торгових марок, шляхом проведення постійної консультативної роботи з інженерами теплотехніками організацій-партнерів.
-Через можливість управління продажами всього асортименту каталогу компанії, вдалося забезпечити стабільні продажі в кризовий період, коли попит на основні популярні моделі зменшився.
-Шляхом проведення мною низки маркетингових заходів, технічних семінарів, постійних консультацій партнерів - вдалося підняти привабливість і "престижність" для споживачів тих торгових марок, які я представляю.
-За рахунок постійного моніторингу оперативної ринкової ситуації та дій конкурентів вдається прогнозувати тенденції розвитку ринку опалювальної техніки, ухвалювати упереджувальні управлінські рішення для забезпечення стабільного становища компанії на ринку.

2002 - 2007 роки - "Реал", м. Чернівці. Мережа магазинів побутової електроніки. Комерційний директор.
Особисті досягнення:
-Були налагоджені партнерські відносини з ключовими постачальниками, що дозволило постійно мати в наявності актуальну продукцію за конкурентною ціною.
-Було створено постійну клієнтську базу і позитивний імідж мережі, що дало можливість забезпечити постійне зростання продажів, розширити кількість магазинів без залучення кредитних коштів.
-Персонал магазинів неодноразово отримував перші місця на регіональних семінарах і тренінгах різних постачальників, що дало змогу просувати нові, технічно складні види продукції.
Я організував та оптимізував систему розрахунків із постачальниками, що дало змогу збільшити обігові кошти підприємства та отримати більш виграшні умови закупівель та поставок для фірми. Зростання мережі забезпечувалося виключно внутрішніми коштами, без банківських кредитів.
-Були впроваджені додаткові послуги для клієнтури, що підняло рівень оперативного прибутку мережі.

1998 - 2002 роки - ПП "С.А.Д.", м. Чернівці. Бренд-менеджер по ТМ "Sony Play Station".

Особисті досягнення:
-Зайняли першу позицію по даній продукції в Західному регіоні (обсяг продажів на кількість населення).
-Економічними засобами була побудована стабільна система збуту, заснована на дотриманні цінової угоди всіма учасниками ринку.
-За короткий період (не дивлячись на наслідки кризи 1998 р.) був досягнутий значний приріст у продажах, що перевищує плани компанії-постачальника з постачання продукції в регіон.

1994 - 1998 рр. - ПП "Еврика", Босацький І.М. Оптові продажі та імпорт товарів широкого вжитку. Менеджер з продажу, заступник директора.
1991 - 1994 роки - ВО "Кварц" (виробництво оборонної технічно складної продукції), м. Чернівці. Посада: інженер-диспетчер, майстер виробничої дільниці (у підпорядкуванні близько 30 чол. 5-6 розрядів).

Освіта
1997 - 2002 роки - Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, економічний. Ю. Федьковича, економічний факультет.
Економіка підприємства. Спеціаліст.
1987 - 1991 роки - Чернівецький політехнічний технікум (з відзнакою), машинобудівне відділення.
Обробка металів на верстатах і автоматичних лініях. Технік-технолог.
Особисті якості
-Вмію аналізувати ситуацію та приймати логічні рішення на основі отриманої інформації.
-Пунктуальність та організованість.
-Зосередженість на досягненні поставленої мети.
-Легко знаходжу спільну мову з різними людьми.
-Доброзичливість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: