Резюме від 25 жовтня 2017

Михайло

Журналист, рерайтер, копирайтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Маневичі
Готовий працювати:
Дистанційно, Ковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Интернет

Интернет, Интернет
Вища, з 2006 по 2013 (7 років 8 місяців)

Додаткова інформація

7 лет в интернете. Образование высшее педагогическое. По профессии учитель, специальность история. Владею украинским и русским языками. Грамотность написания текстов на хорошем уровне. Переводить могу тексты из любого, доступного переводчикам, языка.

Пишу статьи в газеты. Есть опыт написания блогов. Также имею навыки работы с администрированием сайтов на основе ЦМС Джумла (несколько лет). Занимаюсь копирайтингом и рерайтингом статей (обычно 91-97% уникальность). Высокая скорость печати (примерно 700 символов в минуту). Могу заниматься созданием, обработкой, переработкой информации на любую тематику.

Общительный. Не отчаиваюсь в сложных ситуациях. Умею работать в команде. Без проблем осваиваю новые знания и навыки работы.

Готов работать на удаленной основе в любое время суток, столько времени - сколько нужно, объем и тематика информации - любые. Все зависит исключительно от уровня оплаты.

Контакты

ICQ: 491094976
Емайл: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

---

7 років в інтернеті. Освіта вища педагогічна. За професією вчитель, спеціальність історія. Володію українською та російською мовами. Грамотність написання текстів на хорошому рівні. Перекладати можу тексти з будь-якої, доступної перекладачам, мови.

Пишу статті в газети. Є досвід написання блогів. Також маю навички роботи із адмініструванням сайтів на основі ЦМС Джумла (кілька років). Займаюся копірайтингом та рерайтингом статей (звичайно 91-97% унікальність). Висока швидкість друку (приблизно 700 символів за хвилину). Можу займатися створенням, обробкою, переробкою інформації на будь-яку тематику.

Комунікабельний. Не впадаю у відчай в складних ситуаціях. Вмію працювати в команді. Без проблем засвоюю нові знання та навички роботи.

Готовий працювати на віддаленій основі в будь-який час доби, стільки часу - скільки потрібно, об`єм та тематика інформації - будь-які. Все залежить виключно від рівня оплати.

Контакти

ICQ: 491094976
Імейл: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: