Резюме від 28 червня 2022 PRO

Роман

Керівник, заступник керівника, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

з 05.2015 по нині (9 років 1 місяць)
Домашній Океан, Вся Україна (Будівництво, продажі)

Керування філіалом фірми, персоналом. Робота з клієнтами, підписання договорів, продаж товару та обладнання, організація будівництва та супровід басейнів, СПА, продаж павільйонів для басейнів. Супровід продажів та виконання замовлень.

Головний інженер

з 04.2014 по 06.2014 (2 місяці)
ТОВ „Євроготель” (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки: Облік, укладання угод і співпраця з відповідними організаціями та контроль за роботою електропостачання, газопостачання, водопостачання, насосної станції. Угоди з організаціями на обслуговування та ремонт ліфтів, котельні, вентиляційної системи та кондиціонерів. Контроль за роботою модулів котельні, налагодження режимів роботи. Відповідальний за електрогосподарство, проведення інструктажів та навчання персоналу з охорони праці та пожежної безпеки, ведення журналів. Утримання і контроль за станом будівлі та номерного фонду, організація і проведення дрібних ремонтів. Матеріально-технічне забезпечення технічного та інших відділів. Зберігання та облік матеріалів і обладнання.

Заступник керівника регіонального підрозділу

з 01.2007 по 12.2013 (6 років 11 місяців)
ТОВ "Консалтингова група "Партнери" (Телекомунікації, зв'язок)

Обов’язки: Супровід будівництва БС мобільного зв’язку та документації на них, робота з органами влади. Оформлення фінансових документів та їх супровід, погодження з Замовником; придбання товарів та матеріалів для потреб філії; відповідальний за електрогосподарство (Vгр. до і вище 1000В, проведення інструктажів та навчання персоналу з охорони праці та пожежної безпеки, оформлення нарядів-допусків, ведення журналів з ОП та ПБ); складання, перевірка та супровід технічної документації та звітів; робота з персоналом (планування робіт, складання план-графіків, контроль та мотивація працівників), проведення інвентаризації.

Інженер І кат.

з 10.2004 по 01.2007 (2 роки 3 місяці)
ТОВ "Консалтингова група "Партнери" (Телекомунікації, зв'язок)

Обов’язки: Технічне обслуговування базових станцій мобільного зв’язку „Київстар”, "МТС" та "Астеліт" (обслуговування та настройка стійок безперебійного живлення і АКБ, встановлення, налаштування, пошук несправностей, заміна та модернізація телекомунікаційного обладнання БС, проведення електротехнічної лабораторії, інсталяція системи віддаленого моніторингу об’єктів телекомунікаційної мережі на БС, складання звітів).

Інженер-конструктор ІІІ кат.

з 09.2002 по 10.2004 (2 роки 1 місяць)
ВАТ “Іскра” (Виготовлення освітлювальної продукції)

Обов’язки: Супровід договорів для проведення сертифікації товару, розробка проектів технічних умов, конструкторської та технологічної документації та їх реалізація, робота над вдосконаленням технологій, контроль виробничого процесу, обладнання та продукції.

Освіта

Національний Університет “Львівська політехніка”

Напрям “Комп'ютерні науки”, спеціальність: інформаційні управляючі системи та технології, Львів
Вища, з 2001 по 2003 (1 рік 9 місяців)

Кваліфікація — інженер-аналітик комп'ютерних систем, диплом спеціаліста.

Національний Університет “Львівська політехніка”

Інститут інженерної механіки та транспорту, обладнання електронної промисловості, Львів
Вища, з 1997 по 2002 (5 років 3 місяці)

09.2001 - 12.2002рр. Національний Університет “Львівська політехніка”, інститут інженерної механіки та транспорту, спеціальність: обладнання електронної промисловості, кваліфікація — інженер-механік, диплом спеціаліста.
09.1997 - 07.2001рр. Національний Університет “Львівська політехніка”, механіко-технологічний факультет, напрямок: інженерна-механіка, диплом бакалавра.
Додаткова освіта:
2008 - 2009рр. Тренінги "Навики ефективного керівника" та "Работа в изменениях или новые возможности бизнеса".

Додаткова освіта та сертифікати

Консалтингово-тренінгова компанія "ЛідерГруп"

2008р., 2009р.

Тренінг, Отримав сертифікат учасника в бізнес-тренінгу "Результативні продажі"

2018

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet Windows Email MS Access AutoCAD КОМПАС Linux OpenOffice Операційні системи Ubuntu Графічний дизайн Уміння керувати, контролювати і мотивувати підлеглих

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Французька — початковий

Рекомендації

Зубцов Юрій Сергійович

Зубцов Юрій Сергійович

Керівник проекту, ТОВ "Консалтингова група "Партнери"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Уміння керувати, контролювати і мотивувати підлеглих; планування робіт, складання план-графіків, контроль за виробництвом, робота на результат, робота з партнерами, замовниками, проведення інструктажів.
Комунікабельний, відповідальний, цілеспрямований, не конфліктний, порядний, чесний, робота в колективі, організаторські здібності, здатність до навчання, можливі відрядження.
Посвідчення водія кат. “В”, досвід активного водіння більше 15 років на власному та службових автомобілях.
Одружений, маю двох дітей. Громадянин України.
Інтереси: Техніка, автомобілі, комп'ютери, нові технології, сім'я, спорт.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати