Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 лютого 2022

Надія

Технолог харчової промисловості

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог ресторану

з 05.2020 по 11.2020 (6 місяців)
ТОВ Клуб отель М1, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Технолог ресторану

з 11.2017 по 03.2020 (2 роки 4 місяці)
Bristol and Londonskaya hotels, Wellness SPA «Формула», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

‣ Опрацювання нових страв;
‣ розробка меню збалансованого харчування з розрахунком калорійності та БЖВ;
‣ розробка ТТК і КК, розрахунок food-cost;
‣ проведення статистики продажів та здійснення АВС-аналізу;
‣ організація виробничого документообігу: акти списання, стандарти приготування, прайскуранти та ін.;
‣ складання cook-book з картами для кухарів;
‣ контроль % відходності продуктів (аналіз та мінімізація);
‣ контроль за дотриманням технологічного процесу приготування страв;
‣ проведення інвентаризацій та подальша робота з результатами;
‣ досвід роботи з кращими шеф-кухарями;
‣ досвід роботи з кошерною кухнею (також спорт харчуванням, барним меню).

Технолог харчової промисловості

з 10.2016 по 11.2017 (1 рік 1 місяць)
Фабрика смаку, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес; громадське харчування; роздрібна торгівля)

‣ Розробка меню для лікарень з дотриманням усіх необхідних норм (зокрема для дитячої міської лікарні, міської клінічної інфекційної лікарні);
‣ складання технологічних і калькуляційних карт, нормативної документації; аналіз собівартості;
‣ контроль за дотриманням технологічного процесу на виробництві;
‣ контроль правильності закладки продуктів, порціонування і виходу страв з харчоблоку, контроль якості готової продукції;
‣ організація безперервної та якісної роботи харчоблоку;
‣ прийом та контроль вхідної сировини;
‣ контроль забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, залів відповідно до санітарних вимог і правил;
‣ впровадження системи HACCP на виробництві;
‣ оптимізація робочих процесів;
‣ ефективна взаємодія з контролюючими органами;
‣ розробка власної системи обліку;
‣ проведення інвентаризацій;
‣ контроль списання.

Оператор, старший касир

з 11.2015 по 09.2016 (10 місяців)
ТОВ Нова Пошта (PostFinance), Мостиська (Транспорт, логістика)

‣ Тимчасове виконання обов'язків адміністратора відділення;
‣ відкриття нового відділення з нуля;
‣ організація ефективної роботи відділення;
‣ дотримання показників обслуговування клієнтів;
‣ здійснення грошових переказів;
‣ контроль касової дисципліни (ведення касової документації, організація та здійснення інкасації);
‣ вирішення конфліктних ситуацій та здійснення консультацій клієнтів .

Продавець-консультант

з 09.2014 по 10.2015 (1 рік 1 місяць)
Магазин "Київстар", Мостиська (Роздрібна торгівля)

‣ Продаж смартфонів, гаджетів, обладнання, аксесуарів та стартових пакетів;
‣ консультування щодо асортименту, акцій та пропозицій;
‣ збереження наявних, залучення нових клієнтів, що згодом ставали постійними;
‣ виконання стандартів мерчендайзингу, прийом та переміщення товарів, проведення інвентаризацій;
‣ забезпечення відповідності магазину загальнокорпоративним стандартам;
‣ забезпечення виконання ключових показників ефективності магазину;
‣ організація заходів для підвищення ефективності магазину, перевиконання плану продажів кожного місяця;
‣ контроль касової дисципліни.

Освіта

ОНАХТ

Інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу, Одеса
Вища, з 2014 по 2016 (1 рік 4 місяці)

ОНАХТ

ІТХРГіТБ, Технології харчування оздоровчого та профілактичного призначення, Одесса
Незакінчена вища, з 2010 по 2014 (3 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Польська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

‣ Розуміння основ бух. обліку закладів громадського харчування;
‣ знання основ роботи з Materials Control, Micros, R-Keeper, iiko, 1C;
‣ знання вимог законодавства в ресторанній сфері щодо: санітарних норм, захисту прав споживача, використання РРО;
‣ знання стандартів обслуговування та правил ресторанного етикету;
‣ знання принципів роботи усіх сфер ресторану та готелю;
‣ знання основ маркетингу, принципів продаж;
‣ добра обізнаність в ринку ресторанных послуг Одеси та України в цілому, в трендах та тенденціях сучасної кухні;
‣ активна участь у семінарах, конференціях, форумах;
‣ висока спрямованість на результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: