Ирина

Оператор 1С, адміністратор, офіс-менеджер, диктор, логіст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Місце проживання:м.Рівне
Освіта:вища педагогічна.
2001р закінчила РДГУ та отримала диплом з відзнакою за спеціальністю "Вчитель поч. класів та укр.мови і літ"
Сімейний стан: розлучена, виховую двох дітей, старших 6 років.

Досвід роботи:
2004-2008 рр - диктор в "Будинку Одягу"(написання та читання реклами в ефірі,спілкування із партнерами,рекламодавцями по телефону та особисто)

2009-2012 рр -педагог-вихователь в Костопільському обласному ліцеї-інтернаті спортивного профілю(виховання та навчання учнів 14-17 років)

2014-2020рр. - менеджер відділу з нерухомості в медіа- проекті " Афіша-Рівне".(спілкування з партнерами, рекламодавцями, укладання договорів, виписування рахунків ( знання 1С:Бухгалтерія), розроблення планів рекламних пропозицій, написання рекламних текстів, планування та координація роботи з розповсюдження рекламних пропозицій)

2018р. серпень і на даний час (неповна зайнятість - вечірні години) - оператор-логіст, Торговий Дім "Оселедько" (робота з документацією: формування видаткових накладних, підготовка звітів, виписка ТТН, аналіз заборгованості; оптимальний розподіл товару по торгових точках збуту; контроль руху вантажу; пошук найбільш ефективних шляхів просування продукції до кінцевого споживача; координаціяроботи водіїв).

січень 2020 р. -квітень 2021.
Офіс-менеджер. Робота з документами (прийом-відправлення документів, розподіл кореспонденції); ведення ділової кореспонденції; організація корпоративних подій; виконання доручень керівника; робота з офісною технікою, ведення табелю робочого часу співробітників; прийом та відправлення пошти; робота з електронною поштою.

Травень 2021 - даний час.
ТОВ "ТД" Київхліб", диспетчер з прийому замовлень. Оформлення замовлень на сайті; прийом вхідних і вихідних дзвінків ; консультації по товарах та з інших питань, які виникають у клієнта.

Особисті якості: висока ступінь відповідальності, пунктуальність, аналітичний склад розуму, вміння працювати з колективом, організація командної роботи, комунікабельність, позитивне мислення,досконале володіння розмовною і письмовою українською мовою, висока грамотність,стресостійкість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: