Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Марат

Шеф-повар, 130 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Ужгород
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 01.2023 по 04.2024 (1 рік 3 місяці)
Foodie restoran oü, Tallinn (Готельно-ресторанний бізнес)

Moos Resto

https://moos.pereresto.ee/

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Су-шеф

з 11.2021 по 12.2022 (1 рік 1 місяць)
HÜGGE, Tallinn (Готельно-ресторанний бізнес)

https://hygge.pereresto.ee/?page_id=334&lang=ru

Су-шеф

з 08.2021 по 11.2021 (3 місяці)
Sarvik, Rakvere (Гостинично-ресторанный бизнес)

http://www.sarvik.ee/

Шеф-повар

з 01.2021 по 06.2021 (5 місяців)
Michelle's Travel House, Межгорье (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего цеха, хоспер, выдача

з 11.2019 по 01.2021 (1 рік 2 місяці)
Dip me, Budapest (Гостинично-ресторанный бизнес)

https://dipme.world

Повар горячего , холодного цеха

з 01.2018 по 01.2019 (1 рік)
Чизай Мала Гора, Берегово (Гостинично-ресторанный бизнес)

https://chizaymalagora.com

Шеф-повар

з 05.2016 по 03.2019 (2 роки 10 місяців)
Schlank Schlemmer Hotel Kürschner, Австрия (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар уневерсал

з 02.2014 по 01.2016 (1 рік 11 місяців)
Червона Рута, Хуст (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего цеха

з 01.2012 по 02.2014 (2 роки 1 місяць)
Прага, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ВПУТТХ

Повар-кондитер, Ужгород
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (2 роки)

Среднее- специальное повар пятого разряда, кондитер третьего разряда

Додаткова освіта та сертифікати

Кулинарная академия шеф поваров Украины имени Брагина

2 недели

Restoran SÖE Tallinn( стажеровка)

7 дней

Знання і навички

Водительские права кат. B

Знання мов

  • Словацька — середній
  • Німецька — середній
  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Дзямулыч Николай

    Дзямулыч Николай

    Шеф-повар, Отель Прага

    Контактні дані приховані
  • Квак Сергей

    Квак Сергей

    Шеф-повар, Кантри-Клаб

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Запуск заведения с нуля ,перезапуск , обновление меню , составления тех.карт, обучение персонала ,помощь по подбору профессионального оборудования.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: