Резюме від 22 квітня 2024

Петр

Начальник юридического отдела, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Internet Explorer MS Outlook Опыт роботы с 1992 года и по сегодня Постійно проводжу такі діїї

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

ПЕТРО ІВАНОВИЧ, 1965р. народження.

Проживаю в місті Києві

Освіта: вища, у 1992 році закінчив юридичний факультет (стаціонар) Одеського державного університету ім. І.І. Мечникова.

Робота по спеціальності:
1992-1997р.р. = юрист фінансового-розрахункового центру "ФРЦ". Центр займався збором приватизаційних майнових сертифікатів в населення України (Приватизаційний майновий сертифікат – це особливий вид державного цінного паперу, який засвідчує право власника на безоплатне одержання у процесі приватизації частки майна державних підприємств). Взамін центр видавав именні акції. Зібрані сертифікати центр вкладав в діючі підприємства України.
1997-2000р.р. = юрист ЗАТ "Одеський лікеро - горілчаний завод", м. Одеса. Завод виготовляв та реалізував лікеро-горілчану продукцію по Україні.
2000р. помічник арбітражних керуючих (було 10) по Вінницькій, Львівській, Житомирскій, Хмельницькій областях з юридичних питань. В обо’язки входило: складання ре’єстру кредиторів, передача соцкультпобуту на баланс місцевих рад (гуртожитки, дитячих садочків, клубів, їдалень та інше.), безпосередня участь в судових засіданнях.
2001-2002р.р. начальник юридичного відділу на Вінницькому державному підприємству "Виробниче об’єднання "Хімпром". Підпри’ємство виробляло та реалізувало добрива та хімікати для сільського хозподарства а також випуском прального порошка «Лотос».
2002-2006р.р. директор юридичної фірми "Юрінформ" м. Вінниця. Фірма займалася юридичним обслуговуванням та супровожденням підприємств, фірм, організацій, представлення юридичних та фізичних осіб в різних судових інстанціях України.
В серпні 2006р. призначений Міністерством палива та энергетики України, голова комісїї з питань зупинення діятельності ДП "Кременчуцьке управління магістральних нафтопродуктопроводів" мг. Кременчук, Полтавскої області (виконавчий директор данного підприємства на протязі 8-ми місяців).
В подальшому юрист на різностороніх підприємствах, організаціях, товариствах м. Києва, а саме: 1) Тендерна Палата України (ТПУ) – держзакупки, тендера, тендерна документація, окарження в судах проведення тендерів; 2) ТОВ «Рибінторг» - підприємство займалось реалізацією свіжомороженою рибою по Україні; 3) ТОВ «Ефективні інформаційні системи» - электрона звітність платниками подаків до ДПІ та обов’язковими державними цільовими фондами України; 4) ТОВ «Євро-Знак» - виготовлення та встановлення дорожніх знаків та реклами.

Професійні якості :
Повне правове супроводження господарської діятельності підприємств, організацій, розробка та правова експертиза договорів, захист інтересів юридичних та фізичних осіб в господарських, цивільних, адміністративних судах України. Претензійно - позовна робота, визнання недійсними податкових рішень ДПІ, оскарження дій та рішень державних органів, правове супроводження процедури банкрутства. Работа з засновницькими документами та їх розробка.
Консультації по чинному законодавству України як юридичних так і фізичних осіб. Безпосередня участь в парламентських, президентських та місцевих виборах.
ПК - впевнений користувач - (Word, Excel, Internet Explorer, Outlook, Ліга). Українською, російською – володію вільно.

Ділові якасті:
- вміння аналізувати нормативно-правові акти та їх примінення на практиці,
- здатний до формулювання та аргументованному доказу своєї точки зору в спірних питаннях;
- коммунікабельний, вмію вести переговори, спілкуватися з людьми і домовлятися,
- здатний брати на себя відповідвльність,
- зацікавлений в професійному развитку,
- відповідальний, пунктуальний, порядний,
- уважний, організований, висока продуктивність.

Загальний трудовий стаж роботи по спеціальності юриста, начальника юридичного віддулу, директора юридичних фірм, директора підприємств – більше 23-ох років.

ХОЧУ – ВМІЮ – І БАЖАЮ ПРАЦЮВАТИ!

ТРЕТЯ ГРУПА ІНВАЛІДНОСТІ - РОБОЧА

Зарабітня плата – 6000грн. - чи за домовленістю.

Контактний телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Електрона адреса = [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: