- PRO
Анастасія
Менеджер ресторану, 40 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 29 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2458060/
Досвід роботи
Менеджер ресторану
з 02.2024 по 07.2025
(1 рік 5 місяців)
Анкл Сем, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів; оформлення та контроль обслуговування віскі-вечері
Менеджер ресторану
з 09.2023 по 02.2024
(5 місяців)
Tbiliso, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; проведення інвентаризації, робота з накладними; складання графіків виходу на роботу працівників залу; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів.
Менеджер ресторану
з 10.2022 по 09.2023
(11 місяців)
Tbiliso Поділ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; проведення інвентаризації, робота з накладними; складання графіків виходу на роботу працівників залу; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів. Пошук робітників залу, проведення співбесід та стажування.
Бармен-касир
з 09.2021 по 09.2022
(1 рік)
Filetto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та закриття робочої зміни закладу.
Ведення каси.
Приготування та видача барної продукції.
Розрахунок гостей.
Складання та консультація в оформленні передзамовлень.
Офіціант
з 01.2021 по 07.2021
(6 місяців)
Filetto, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Директор
з 02.2020 по 04.2020
(2 місяці)
Tbiliso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Керування персоналом у кількості від 20 чел, цільва постановка завдань та контроль якісної їх реалізації, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників
Організація всіх процесів роботи ресторану, впровадження та дотримання політики стандартів компанії; звітність;
Менеджер ресторану
з 01.2019 по 02.2020
(1 рік 1 місяць)
Pub Golden Gate, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Планування графіку роботи підлеглих .Відкриття і закриття локації.
Навчання та контроль роботи персоналу
Контроль дотримання стандартів обслуговування
Ведення касової дисципліни
Постійна робота з персоналом, його мотивація, орієнтація на результат
Організація та проведення банкетів.
Пошук робітників залу, проведення співбесід та стажування.
Офіціант
з 05.2015 по 01.2019
(3 роки 8 місяців)
ТОВ "Текіла Хаус", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Зустріч та ознайомлення гостей з рестораном; обслуговування бенкетів до 50 осіб; Сервірування столу відповідно до встановлених стандартів; Контроль за чистотою, станом та комплектністю приладів, посуду та скатертинами та серветками; Підтримка чистоти в залі; Консультування гостей ресторану про особливості страв та напоїв; Надання допомоги при складанні замовлення; Прийом замовлень від клієнта; Подання страв та напоїв згідно з встановленими правилами обслуговування; Вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції; Надання рахунку гостям; Отримання та контроль оплати за рахунками;
Освіта
КНТЕУ
Факультет ресторанно-готельного бізнесу, Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)
ТЕК КНТЕУ
Відділення сфери обслуговування та товарознавства, спеціальність ресторанне обслуговування, Київ
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (3 роки)
Знання і навички
- Пользователь ПК
- R-Keeper
- MS Office
- MICROS
- Парус-Предприятие
- 1С:Підприємство
- Poster
- SERVIO
- Стабільність
- Організація заходів
- Уміння швидко засвоювати нову інформацію
- Позитивне мислення
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
Додаткова інформація
Проходження практики Офіціант
січ 2014 - квіт 2014 (3 мес)
InterContinental Hotels Group
Особисті якості
Дотримуюсь моральних та етичних принципів; використовую творчий підхід до роботи; здатна до швидкого навчання; спрямована на результат; ввічлива, чесна;
Схожі кандидати
-
Адміністратор ресторану
Київ -
Адміністратор
Київ -
Адміністратор ресторану
Київ -
Адміністратор ресторану
27000 грн, Київ -
Адміністратор ресторану
40000 грн, Київ -
Директор ресторану
Київ