• PRO

Анастасія

Менеджер ресторану, 40 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ресторану

з 02.2024 по 07.2025 (1 рік 5 місяців)
Анкл Сем, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів; оформлення та контроль обслуговування віскі-вечері

Менеджер ресторану

з 09.2023 по 02.2024 (5 місяців)
Tbiliso, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; проведення інвентаризації, робота з накладними; складання графіків виходу на роботу працівників залу; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів.

Менеджер ресторану

з 10.2022 по 09.2023 (11 місяців)
Tbiliso Поділ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; проведення інвентаризації, робота з накладними; складання графіків виходу на роботу працівників залу; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів. Пошук робітників залу, проведення співбесід та стажування.

Бармен-касир

з 09.2021 по 09.2022 (1 рік)
Filetto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та закриття робочої зміни закладу.
Ведення каси.
Приготування та видача барної продукції.
Розрахунок гостей.
Складання та консультація в оформленні передзамовлень.

Офіціант

з 01.2021 по 07.2021 (6 місяців)
Filetto, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Директор

з 02.2020 по 04.2020 (2 місяці)
Tbiliso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Керування персоналом у кількості від 20 чел, цільва постановка завдань та контроль якісної їх реалізації, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників
Організація всіх процесів роботи ресторану, впровадження та дотримання політики стандартів компанії; звітність;

Менеджер ресторану

з 01.2019 по 02.2020 (1 рік 1 місяць)
Pub Golden Gate, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Планування графіку роботи підлеглих .Відкриття і закриття локації.
Навчання та контроль роботи персоналу
Контроль дотримання стандартів обслуговування
Ведення касової дисципліни
Постійна робота з персоналом, його мотивація, орієнтація на результат
Організація та проведення банкетів.
Пошук робітників залу, проведення співбесід та стажування.

Офіціант

з 05.2015 по 01.2019 (3 роки 8 місяців)
ТОВ "Текіла Хаус", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Зустріч та ознайомлення гостей з рестораном; обслуговування бенкетів до 50 осіб; Сервірування столу відповідно до встановлених стандартів; Контроль за чистотою, станом та комплектністю приладів, посуду та скатертинами та серветками; Підтримка чистоти в залі; Консультування гостей ресторану про особливості страв та напоїв; Надання допомоги при складанні замовлення; Прийом замовлень від клієнта; Подання страв та напоїв згідно з встановленими правилами обслуговування; Вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції; Надання рахунку гостям; Отримання та контроль оплати за рахунками;

Освіта

КНТЕУ

Факультет ресторанно-готельного бізнесу, Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

ТЕК КНТЕУ

Відділення сфери обслуговування та товарознавства, спеціальність ресторанне обслуговування, Київ
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (3 роки)

Знання і навички

  • Пользователь ПК
  • R-Keeper
  • MS Office
  • MICROS
  • Парус-Предприятие
  • 1С:Підприємство
  • Poster
  • SERVIO
  • Стабільність
  • Організація заходів
  • Уміння швидко засвоювати нову інформацію
  • Позитивне мислення

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Проходження практики Офіціант
січ 2014 - квіт 2014 (3 мес)
InterContinental Hotels Group

Особисті якості
Дотримуюсь моральних та етичних принципів; використовую творчий підхід до роботи; здатна до швидкого навчання; спрямована на результат; ввічлива, чесна;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: