Резюме від 24 жовтня 2022

Анастасия

Менеджер ресторану, 19 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен-касир

з 09.2021 по нині (2 роки 8 місяців)
Filetto, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Відкриття та закриття робочої зміни закладу.
Ведення каси.
Приготування та видача барелі продукції.
Розрахунок гостей.

Бармен

з 08.2021 по 09.2021 (1 місяць)
Анчоусна від Чорноморки, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Офіціант

з 07.2021 по 09.2021 (2 місяці)
Анчоусная від Чорноморки, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Офіціант

з 01.2021 по 07.2021 (6 місяців)
Filetto, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Директор

з 02.2020 по 04.2020 (2 місяці)
Tbiliso, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Керування персоналом у кількості від 20 чел, цільва постановка завдань та контроль якісної їх реалізації, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників
Організація всіх процесів роботи ресторану, впровадження та дотримання політики стандартів компанії; звітність;

Менеджер ресторану

з 01.2019 по 02.2020 (1 рік 1 місяць)
Pub Golden Gate, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Планування графіку роботи підлеглих .Відкриття і закриття локації.
Навчання та контроль роботи персоналу
Контроль дотримання стандартів обслуговування
Ведення касової дисципліни
Постійна робота з персоналом, його мотивація, орієнтація на результат
Організація та проведення банкетів.

Повар

з 05.2016 по 01.2017 (8 місяців)
ТОВ "Текіла Хаус", Київ (Мексиканская кухня ; возможность организации банкетов до 100 человек)

Личное приготовление блюд;
Контроль соблюдения рецептур и технологии приготовления блюд;
Контроль качества приготовленных блюд;
Проведение инвентаризации остатков продукции.

Официант

з 05.2015 по 01.2019 (3 роки 8 місяців)
ТОВ "Текіла Хаус", Київ (Мексиканская кухня; возможность организации банкетов до 100 человек)

Встреча и ознакомление гостей с рестораном; обслуживание банкетов до 50 человек; Сервировка стола в соответствии с установленными стандартами; Контроль за чистотой, состоянием и комплектностью приборов, посуды и скатертями и салфетками; Поддержание чистоту в зале; Консультирование гостей ресторана об особенностях блюд и напитков; Оказание помощи при составлении заказа; Прием заказов от клиента ресторана; Подача блюд и напитков согласно установленным правилам обслуживания; Принятие мер по разрешению проблем, возникших у клиента, в рамках своей компетенции; Предоставление счета гостям; Получение и контроль оплаты по счетам;Оформление зала и сервировка столов для различных мероприятий.

Официант

з 06.2013 по 07.2013 (1 місяць)
Pan Ukraine Отель Кичкинэ , Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

КНТЭУ

Факультет ресторанно-гостиничного бизнеса, Менеджмент гостинично-ресторанного бизнеса, Киев
Вища, з 2014 по 2017 (2 роки 5 місяців)

Заочное обучение

ТЭК КНТЭУ

Отделение сферы обслуживания и товароведения, специальность ресторанное обслуживание, Киев
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК R-Keeper MS Office MS PowerPoint MICROS Парус Маркетинг Парус-Предприятие

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Прохождение практики Официант
янв 2014 - апр 2014 (3 мес)
InterContinental Hotels Group

Прохождение практики Официант
фев 2013 - мар 2013 (1 мес)
Ресторан За двумя зайцами


Личные качества
Придерживаюсь нравственных и этических принципов; использую творческий подход к работе; способна к быстрому обучению; направлена на результат; вежливая, честная, коммуникабельная; легко вливаюсь в коллектив

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: