Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 січня 2016

Соломія

Юрисконсульт, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Старосольської Соломії Петрівни
Мета
Отримання посади у публічно - правовій сфері
Особисті дані
1.Дата та місце народження: 09.03.1991р., м. Стебник Львівської обл.
2.Місце проживання: м. Львів
3.Сімейний стан: незаміжня
4.Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
5.Телефон домашній: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
6.Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта
У 2012 році закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Правознавство» та здобула кваліфікацію бакалавра права. За результатами навчання отримала диплом з відзнакою. (Рейтинговий бал - 5 з 5).
У 2013 році закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка та отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» й здобула кваліфікацію магістр права, отримавши диплом з відзнакою. (Рейтинговий бал - 5 з 5).
З листопада 2013 року аспірантка кафедри кримінального права та кримінології юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.
У травні 2014 року закінчила Школу американського права, засновану на базі юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.
Досвід роботи
Протягом 8 місяців проходила стажування у юридичній компанії «Домінанта» (м. Львів). З серпня по листопад 2013 року працювала юрисконсультом, з грудня 2013 - помічником адвоката.
Ділові навики:
-ґрунтовне знання законодавчої бази України та вільне орієнтування у ній;
-представництво інтересів фізичних та юридичних осіб у судах, в органах державної влади та органах місцевого самоврядування;
-навики ведення договірної та претензійної роботи;
-юридичний супровід діяльності компанії.
Знання мов
1.Російська, українська – вільно
2.Англійська– вище середнього рівня (проходжу курс підвищення знання мови).
Спеціальні знання
1.Досвідчений користувач MS Office (Word, Exсel, Outlook), ресурсами Internet, Liga, графічними редакторами (PhotoShop);
2.Активний учасник юридичних конференцій у галузі кримінального права, переможець обласної олімпіади з правознавства, переможець конкурсу наукових робіт (обласний рівень), переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2013 року (III ступінь).
Особисті якості:
Високий рівень працездатності, дисциплінованість, відповідальність та уважне ставлення до роботи, стійкість у стресових ситуаціях, винахідливість, здатність швидко орієнтуватися у складних ситуаціях, вміння приймати оперативні рішення, здатність та прагнення до самовдосконалення, здатність до командної роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: