Резюме від 5 січня 2016

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2525485

Спеціаліст у сфері продажу та управління, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Гола Пристань
Готовий працювати:
Гола Пристань, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кредитний спеціаліст

з 05.2013 по 06.2014 (1 рік 1 місяць)
ОТП банк, Гола Пристань (Фінанси, банки, страхування)

Робота з насененням, підключення торгових партнерів, 200-відсоткове виконання доведеного плану. Призові місця і, відповідно постійне преміювання за продаж додаткових послуг, страхування та кредитних карток. Постійна участь у тренінгах та підвищення свого професійного рівня.

Взагалі мій офіційний трудовий стаж сягає 15 років. 1999 -2003 р.р.- технолог Хлібозавода, 2003 - 2004р.р. - паспортист РВ УМВС, 2005 - 2013 р.р. - начальник відділу внутрішньої політики та звязків з громадськістю райдержадміністрації, 2013 - 2014 - спеціаліст з кредитування Дельта банка та ОТП банка.

Освіта

Київський Державний Університет Харчових Технологій

Факультет - технологія мяса та молока, спеціальність - спеціаліст із переробки, зберігання та консервуваннґ молока, Київ
Вища, з 1996 по 2002 (5 років 8 місяців)

Маю другу вищу освіту за фахом магістр державного управління. Навчалася з вересня 2007 по лютий 2010 року в Одеському Регіональному Інституті Державного Управління Національної Академії Державного Управління при Президентові України. Маю музичну освіту за фахом фортепіано. Водій категорії А,В,С з водійським стажем - 17 років.

Додаткова освіта та сертифікати

Одеський Регіональний Інститут Державного Управління - закінчила курси "Організаційно-правові механізми управління"

2000,10 днів

Знання і навички

Робота з оргтехнікою Ведення документації Здібний організатор, дію завжди за планом, трудоголік

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — середній

Рекомендації

Яровий Юрій Володимирович

Яровий Юрій Володимирович

Начальник відділу реєстру виборців, Райдержадміністрація

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Люблю працювати , постійно ставлю перед собою нові цілі і досягаю їх. Люблю навчатися, розширювати свої знання, набувати різноманітного досвіду, покращувати свої професійні якості. Відкрита до людей, спілкування та всього нового. Не боюся труднощів, навпаки радо вітаю їх на своєму шляху, адже вважаю, що вони формують характер людини і зміцнюють її життєву позицію. Принципова, ввічлива, доброзичлива, легко налагоджую контакт з людьми. Як показав досвід роботи у банку, людина яка звернулася до мене лишалася моїм клієнтом і рекомендувала мене своїм блзьким та друзям.
Маю родину - чоловіка, сина та доньку.
Пишу вірші та твори, захоплююся поробками (маю поробки з бісеру, мушлі, природного матеріалу, виготовлені разом із дітьми), захоплююся садовим дизайном та флорисикою. Вирощую різноманітні декоративні рослини для душі та додаткового заробітку. Надзвичайно полюбляю активний відпочинок у колі сім"ї та друзів з обов"язковою верховою їздою на улюбленій лошиці Леді та нічним спостереженням за небесними світилами у телескоп.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: