Резюме від 14 квітня 2015

Сергей

Сметчик, специалист по бюджетированию проектов, финансовый контролер, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація






Мартинчук Сергій Анатолійович


Адреса: м. Бровари, бульвар Незалежності, 11а, кв.58.
Телефон: мобільний [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Персональні відомості
Дата народження: 09.03.1976.
Сімейний стан: одружений
Діти: Дочка (6 років)

Бажана посада: начальник кошторисно-договірного відділу, фінансовий контролер, менеджер з бюджетування та планування проектів, менеджер з продажу будівельних матеріалів.
Бажана зарплата: за домовленістю сторін

Освіта:
2002-2004: Київський національний університет імені Тараса Шевченко, спеціальність «Економіка та фінансове забезпечення військ (Сил)», спеціаліст фінансового контролю органів КРУ ЗСУ, магістр військової економіки та фінансів, офіцер військового управління оперативно-тактичного рівня, диплом з відзнакою.
1993-1998: Київський національний університет імені Тараса Шевченко, Військовий інститут, спеціальність «Фінанси та кредит», кваліфікація економіста, диплом з відзнакою.

Досвід роботи:
(01.09.2011 - 25.03.2014) – заступник фінансового директора ТОВ «Стілф»; напрямок діяльності – фінансовий контроль, планування та договірно-претензійна робота, бюджетування проектів капітального будівництва, управління кошторисно-договірним відділом, контроль закупки будівельних матеріалів. Результат – здані в експлуатацію об’єкти: ТРЦ в м. Києві та в м. Сімферополі.

(28.09.2009 – 31.08.2011) – менеджер з бюджетно-фінансової роботи ТОВ «Зірка Буковелю»; напрямок діяльності – бюджетування та фінансовий контроль проектів капітального будівництва: 5-и зіркового готелю "Radisson Blu Resort" та Готелю для персоналу готелю "Radisson Blu Resort" , Буковель. Результат – здані в експлуатацію дані об’єкти.
(30.10.2006 – 25.09.2009) – економіст з договірних та претензійних робіт ТОВ «Призма Девелопмент»; напрямок діяльності – договірна та претензійна робота в групі компаній Expert Capital S.A., бюджетування проектів капітального будівництва гіпермаркетів та ТРЦ в Україні. Результат – здані в експлуатацію об’єкти: гіпермаркети та ТРЦ в м. Києві, м. Запоріжжя, м. Кривий Ріг та в м. Сімферополі.
(20.09.2005 – 27.10.2006) – спеціаліст з обліку будівництва ЗАТ «Софія Київ»; напрямок діяльності – фінансовий контроль та договірна робота капітального будівництва 5-и зіркового готелю «Хаятт Рідженсі Київ». Результат – зданий в експлуатацію даний об’єкт.

(27.07.1998-16.09.2005) – начальник фінансово-економічної служби полків та автомобільної бази Генерального штабу ЗС України.


Додаткова інформація:
Водійські права категорії Б, стаж водіння 7 років
Знання комп'ютера: впевнений користувач (MS Office, Word, Excel, Internet, E-mail, 1С та інших програм у сфері кап. будівництва та управління).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: