Резюме від 10 травня 2024 PRO

Іванна

Менеджер з адміністративної діяльності, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по адміністративній діяльності

з 02.2017 по нині (7 років 3 місяці)
Silk Group, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Консультація і обслуговування клієнтів, відвантаження товару, повна ревізія складу, робота з документацією, формування і оформлення в 1С (8,2)первинної бухгалтерської документації (прихід, розхід, повернення, ТТН, сертифікати якості),корегування розхідних накладних, формування реєстрів і перевірка розхідних накладних,підготовка реалізації для здачі в архів, звірка дебіторськоїй заборгованості,прийом вхідних дзвінків,ведення документообігу,
робота з договорами,формування фінальних звітів експедиторів, проводка касовок, касових(прихідних, розхідних) ордерів, ведення фінансового контролю та звіту філії.

Освіта

УАД ім Ів. Федорова

Технологія поліграф. виробництва, Львов
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

ТзОВ "Рейкарц Хотел Менеджмент" Навчальний центр готельної та ресторанної справи за професією "Бухгалтер"

2022р, 12 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Пользователь Internet Email Internet Explorer MS Outlook Outlook Express Уважність Комунікабельність Управління командою Ведення документації Ведення CRM Управління магазином

Додаткова інформація

Особисті і ділові якості: цілеспрямованість‚ комунікабельність‚ відповідальність‚ стресостійкість‚ оперативність. Легко вливаюсь в новий колектив‚ не боюсь труднощів, вмію справлятися з великим об'ємом информації‚ вірно розставляти пріоритети.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: