Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2613330/

Художник, педагог-організатор, викладач раннього розвитку, 2 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Педагог-організатор

з 08.2005 по 01.2013 (7 років 5 місяців)
Студія образотворчого мистецтва (керівник гуртка)

Організація роботи гуртка Студії образотворчого мистецтва, навчання дітей та молоді -предмет: рисунок, малярство, композиція, дизайн, організація дозвілля, виставок, участь в конкурсах, майстер-класи

Освіта

ЛКДУМ і ЛНАМ

Художнє ткацтво і Сакральне мистецтво, Львів
Вища, з 1995 по 2005 (9 років 8 місяців)

Закінчила два учбові заклади (коледж і академію,10 років навчання)

Додаткова освіта та сертифікати

атестації

2009,2011

Знання і навички

  • Педагог-оргаізатор

Знання мов

Польська — початковий

Додаткова інформація

Маю досвід роботи з дітьми в сфері образотворчого та декоративно- ужиткового мистецтва (педагог-організатор) , я була керівником Студії образотворчого мистецтва, яку сама організувала в держустанові (запис в трудовій книзі в 2005 року до т.ч.), але, після мого виходу в "декретну відпустку", цю Студію закрили і "знищили" все, що було створено мною. Освіта - магістр сакрального мистецтва, дослідник, викладач. Маю досвід іконописання для Храмів (5 ікон), викладала іконопис для дітей у благодійному фонді "Львівська дитяча галерея" на волонтерських засадах (2005 р.) Маю досвід роботи з розвитку дитячих творчих здібностей віком 1-18 років, проведення майстер-класів, організації виставок, заходів, можу вчити дорослих, підготувати до вступних екзаменів з предмету рисунок та живопис, можу бути помічником з реставраційних чи художньо-ремонтних робіт, можу організовувати заходи, оформляти тематичні вечірки, тощо :)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: