Резюме від 28 березня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2616133

Учитель-методист, 4 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Донецьк
Готовий працювати:
Яремче

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Учитель української мови і літератури

з 08.1992 по 11.2014 (22 роки 3 місяці)
ліцей-інтернат для обдарованих дітей при ДонНУ (Освіта, наука)

Керівник методоб'єднання; учасниця щорічних науково-практичних конференцій у ДонНУ; розроб - ка власної методики з ,,Удосконалення мовних умінь і навичок ліцеїстів методом укрупнених бло - ків'', публікації авторської інноваційної технології в науково-педагогічному журналі ,,Рідна школа''; завдяки розробленій системі занять учні досягають високих результатів на ЗНО, навчаючись у бюд- жетних групах престижних внз України, близького і далекого зарубіжжя; є переможці Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика та МАН з на обласному етапі; співавтор двотомника ,,Уні - версальної хрестоматії з української літератури для 5-11 класів'' та низки методичних посібників.

Додаткова освіта та сертифікати

Очно-дистанційні курси підвищення кваліфікації в Обласному інституті післядипломної освіти м. Донецька.

з 18 березня до2 листопада 2013 р.

Додаткова інформація

У зв'язку з сумнозвісними подіями на Донбасі змушена залишити попереднє місце роботи і перебратися ближче до рідного краю. Родом з Івано-Франківщини, маю помешкання у селищі Ворохта, але згідна винаймати житло у сусідніх областях ( Львівській, Хмельницькій, Вінницькій) і там працювати.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: