Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Василий

Кухар-універсал

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 06.2023 по 10.2023 (4 місяці)
б/в "Богольвар", Ужгород, Закарпатська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

з 11.2022 по 05.2023 (6 місяців)
Готель "Carparosa", Буковель, с. Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Гарячий процес, мангал. Оформлення, контроль та видача готових страв.

Кухар гарячого процесу

з 02.2022 по 10.2022 (8 місяців)
Ресторан "Повидло", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар универсал

з 04.2021 по 09.2021 (5 місяців)
База Отдыха "Фаворит", Залізний Порт,Херсонська обл. (Готельно ресторанный бизнес)

Мангальщик

з 10.2019 по 01.2020 (3 місяці)
Ресторан "Ганц", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка сезонного мангал меню,технолог.та калькуляційних карт.Безпосередня робота на мангалі закритого типу.

Мангальщик

з 04.2019 по 10.2019 (6 місяців)
Паб-Реберня "Лабірінт', Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на мангалі(закритого типу).

Грильщик

з 02.2019 по 06.2019 (4 місяці)
Ресторан"Ресто", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на грилю+мангал"Big Green Egg"+заготівельні роботи(обробка м'яса,риби,соуси,гарніри).

Шеф-повар

з 10.2017 по 11.2018 (1 рік 1 місяць)
Ресторан-кафе "Затишок", Тячев,З акарпатська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)

Разработка меню с "нуля"(разработка блюд,калькуляционные, технологические карты),открытие "Затишок","Затишок #2.Подготовка персонала,работа с поставщиками,полный контроль за работой кухни.

Повар

з 01.2017 по 06.2017 (5 місяців)
Отель ***** "Redisson", Ивано-Франковская обл.,Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Су - шеф

з 05.2016 по 11.2016 (6 місяців)
Комплекс "Лаванда", с.Татаров,Буковель (Готельный комплекс)

Комплекс на 90-100 чел.Утренний шведский стол,индивидуальные заказы,обязанности су-шефа,горячий процесс, контроль продуктов,подготовка персонала,контроль выдачи блюд.

Мангальщик

з 05.2015 по 02.2016 (9 місяців)
Ресторан "VILLA PARK', Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Работа на мангале,тындыр,приготовление колбасок-гриль 5 видов,обработка мяса,рыбы.(уволился по семейным обстоятельствам)

Су - шеф

з 10.2014 по 01.2015 (3 місяці)
Паб "Грот", Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Европейская,украинская кухня.Обязанности старшего смены,гарячий процесс.

Старший повар

з 04.2014 по 10.2014 (6 місяців)
Ресторан "Япона Хата", Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Японская,тайская кухни.

Шеф-повар

з 12.2012 по 03.2014 (1 рік 3 місяці)
Кафе "Пирожковая хатка", Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Разработка меню(паб-вариант,с европейской,украинской кухнями),калькуляционных и технологических карт,подготовка персонала,работа на процессах,вплоть до работы на процессе приготовления пиццы в печи.

Повар - универсал

з 01.2012 по 08.2012 (7 місяців)
Паб "Бочка", Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Украинская,европейская кухня,паб-меню.

Су - шеф

з 02.2010 по 09.2011 (1 рік 7 місяців)
Ресторан "Амстердам", Самара,Россия (Готельно-ресторанний бізнес)

Европейская кухня,пицца.Банкеты,свадьбы на 200-250 чел.(уволился в связи с переменой места жительства)

Повар - универсал

з 10.2006 по 04.2007 (6 місяців)
Кафе "Лимонадный Джо", Самара,Россия (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар - универсал

з 06.2004 по 05.2006 (1 рік 11 місяців)
ОО "Спадщина", Киев (Нерухомість)

Закрытый частный клуб,приготовления блюд под индивидуальные заказы.(уволился в связи с переменой места жительства)

Освіта

СПТУ-16

Закрійник верхнього чоловічого одягу, Богуслав,К иївської обл.
Середня спеціальна, з 1991 по 1996 (5 років)

Екстерна защита дипломів (перша - за потрібне військове забов'язнення - Армія - Прикордонних Військ України ,, друге дістаційне навчання в зв'язку з потребою робочого часу).
Защита дипломів - безпосередньо в училищі з "дипломними роботами і виробами".
Хоча по цій спеціальності за все життя на підприємстві відпрацював лише 3 місяці (не моє)!

Додаткова освіта та сертифікати

Пограничные войска Украины , учебка-"Школа поваров" ПВ Украины ,повар-хлебопек 4 разряда,3 класса ( красный диплом)

1994, 6 месяцев

Знання і навички

Користувач ПК Европейская,украинская,итальянская(пасты,пицца),японская кухни Разработка меню,калькуляционных и технологических карт Фаст-фуд,паб-меню

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Увлечения и интересы: гитара,шахматы,туризм;

Схожі кандидати

Кухар-універсал
Тячів, Буковель, Солотвино

Кухар-універсал
35000 грн, Буковель

Кухар-універсал
7000 грн, Івано-Франківськ

Сушеф, сушист, кухар-універсал
25000 грн, Івано-Франківськ

Повар-универсал
Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: