Резюме від 14 грудня 2014

Інна

Художник, вчитель, керівник арт-студії, 1 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

викладач ,художник

з 09.2013 по 06.2014 (9 місяців)
ЗОШ №5, Рівненська обл. м.Дубно (Освіта, наука)

Викладач образотворчого мистецтва у загальноосвітній школі . Додаткові позаурочні заняття з дітьми ,для покращення їхніх знань ,умінь та навичок . Відвідування мистецьких закладів для закріплення знань учнів. Проведення арт-конкурсів з призами ,для зацікавлення дітей у сфері мистецтва . Організовування виставок-аукціонів дитячих малюнків .
Досягненням у роботі з дітьми є їх зацікавлення та створення ними робіт з видимим ростом. Розкриття дитячих талантів , розвиток художніх умінь та навичок . Вміння полегшити процес навчання. Задавати стимулюючі питання, що викликають учнів до роздумів. Сприймати (розпізнавати) проблеми в класі і допомагати групі у їх вирішенні. Вміння підтримати індивідуальне навчання. Допомога учням виявити власні цілі. Розглядати досягнення в навчанні і гарантувати, що учні отримають зворотний зв'язок . Вміння підготувати звіт-оцінку про прогрес кожного учня, включаючи коментарі чому цей учень досяг / не досяг цілей програми.

Освіта

ЛНАМ

Монументальний живопис, Львів
Незакінчена вища, з 2014 по 2016 (1 рік 8 місяців)

Середня спеціальна (Дубенський коледж культури і мистецтв РДГУ "Образотворче мистецтво" , диплом з відзнакою )
Незакінчена вища ( Львівська Національна Академія Мистецтв "Монументальний живопис " ІІІ курс)

Знання і навички

MS Word Adobe Photoshop Adobe

Додаткова інформація

Володію знаннями у галузі образотворчого мистецтва. Використовую всі форми та методи роботи, спрямовані на розвиток креативних здібностей учнів. Займаюсь формуванням творчої особистості засобами образотворчого мистецтва.
Маю можливість проведення репетиторських занять з дітьми ,працювати з групами. Підготовка до вступу в мистецькі середні спеціальні заклади та художні школи .
Наявний досвід роботи з дітьми віком 6-17 років .
Відповідальність у роботі . Індивідуальний підхід до кожної дитини . Коректність ,стриманість , акуратність ,систематичність ,зацікавлення у роботі з підлітками , Зв*язок з батьками ,звітування про досягнення дитини .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: