Резюме від 15 листопада 2017 PRO

Вадим

Аналітик, економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст-економіст

з 04.2008 по нині (16 років 1 місяць)
Головне управління статистики у Львівській області, Львів (Державні організації)

Аналіз статистичної інформації та підготовка на її основі аналітичних матеріалів (прес-релізів, експрес-випусків, економічних доповідей, бюлетенів, збірників, моніторинг стратегії розвитку області); здійснення інформаційного наповнення веб-сайту ГУСуЛо, актуалізації баз даних; ведення діловодства: написання офіційних листів та відповіді на запити юридичних та фізичних осіб, прийом і реєстрація документів.
Добрі знання в: математиці, статистиці, фінансовому обліку.
Крім того: досвід активного використання програм з пакету Microsoft Office (MS Word, Excel, Access), створення макросів за допомогою VBA, робота з програмами SPSS, PX-web, наявні навички спілкування з клієнтами, здатність працювати з масивами інформації (формування та вивантаження в MS Excel масивів даних статистичних показників, обробка їх за допомогою формул, застосування зведених таблиць, консолідації даних, широке використання функцій та подальший детальний аналіз отриманих даних).
За сумлінне виконання своїх обов’язків та високі досягнення у праці у 2009 та 2015 роках нагороджений Грамотами Головного управління статистики у Львівській області.

Освіта

Львівський Національний Університет імені Івана Франка

Економічний факультет, спеціальність – «Прикладна статистика і бухгалтерський облік», диплом магістра, Львів
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

курси англійської мови, школа іноземних мов «Golden Gate».

березень 2015 - по даний час

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS Access Методи економіко-статистичного аналізу Вміння працювати з великим об’ємом інформації та базами даних

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості:
аналітичне мислення, вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася і самостійно приймати рішення, уміння працювати в колективі, працездатність, пунктуальність, стресостійкість, здатність швидко навчатися, ініціативність, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, активність.
Хобі: футбол, перегляд англійськомовних фільмів в оригіналі, музика, книги.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: