Тетяна
Менеджер-адміністратор ресторану, кавʼярні, пекарні, 18 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 37 років
- Місто:
- Черкаси
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2957550
Досвід роботи
Адміністратор ресторану
з 07.2023 по 04.2024
(9 місяців)
Реберня "На Вогні" Черкаси, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор
з 04.2018 по 04.2019
(1 рік)
ГРК «Апельсин», Черкаси (Гостинично-ресторанный бизнес)
Адміністратор
з 05.2016 по 01.2017
(8 місяців)
Ресторан Форест, Черкаси (Гостинично-ресторанный бизнес)
Адміністратор ресторану
з 05.2014 по 03.2015
(10 місяців)
сеть ресторанов Наша карта, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор ресторану
з 09.2012 по 12.2015
(3 роки 3 місяці)
ГРК Апельсин, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор ресторану
з 02.2010 по 08.2011
(1 рік 6 місяців)
Р-н Ришелье Наша Карта, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший офіціант
з 12.2004 по 12.2009
(5 років)
Р- н Велес, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
ЧДТУ
Международная экономика, Черкассы
Вища, з 2004 по 2010 (5 років 10 місяців)
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — просунутий
- Українська — вільно
Додаткова інформація
-Проведення співбесід та стажування працівників;
-збір документів працівника для оформлення (паспорт, ІПН, медична книжка, трудова книжка);
-Оцінка ефективності та роботи працівників;
-Нарахування заробітної плати працівникам відповідно до відпрацьованих годин.
-Контроль роботи закладу;
-Контроль за дотриманням рецептури заготовок;
-Дотримання рецептури кінцевого продукту згідно технологічної карти;
-Контроль за списанням/втратами продукції під час виробництва.
-Замовлення та контроль продукції:
-Своєчасна подача заявки на замовлення товару через постачальника чи закупщику;
-Прийом товару в заклад перевірка якості, термінів придатності, якість пакування, тощо;
-Проведення вибіркових та повних інвентаризацій. Складання акту інвентаризації.
-Управління та контроль:
-Створення та контроль графіку роботи для працівників закладу;
-Виконання поставлених планів продажів та КРІ;
-Контроль за досягненням «критичного» рівня залишків товарних запасів на складі;
-Відсутність негативних залишків товарних запасів в системі обліку;
Контроль за наявністю та якістю готової продукції на видачі;
-Прийом/передача зміни між працівниками, касовий контроль.
-Дотримання стандартів роботи ресторану;
-Відсутність простою роботи ресторану;
-Своєчасність виявлення та повідомлення технічних проблем із обладнанням в закладі;
-Ввічливість та етикет працівників у роботі із покупцями;
-Контроль за зовнішнім виглядом працівника.
-Контроль та дотримання співробітниками санітарних вимог:
-Контроль за зберіганням готової продукції та товарних запасів на складі: термін придатності, наявність стікерів тощо;
-Чистота ресторану: зал, бар, туалет тощо.
-Аналіз та оцінка відгуків відвідувачів.
-Прийняття необхідних дій та заходів для усунення причини негативних відгуків.
Безпосередньо не була керівником в закладі , але маю великий досвід і виконувала не тільки обовʼязки адміністратора, тому буду впевненим і цілеспрямованим керівником будь-якого закладу.
Вміння працювати в команді та мотивувати персонал;
Схожі кандидати
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Черкаси, Вінниця
,
ще 8 міст
Менеджер по работе с персоналом, директор ресторана, администратор
12000 грн, Черкаси
Бар-менеджер, бармен, администратор
25000 грн, Черкаси, Київ
,
ще 2 міста
Бармен, бар-менеджер, управляющий (барный консалтинг)
Черкаси, Київ
Адміністратор ресторану
25000 грн, Черкаси