Резюме від 4 липня 2019 PRO

Олександра

Помічник технолога, технолог продуктів бродіння та виноробства

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Мікробіолог

з 06.2017 по 10.2017 (4 місяці)
ТОВ "Пономар", Черкассы (Виробництво консервів, ТМ "Верес")

•мікробіологічний контроль обладнання, персоналу, сировини, допомоміжних матеріалів,готової продукції;
•контроль герметичності тари та готової продукції;
•фізико-хімічний контроль готової продукції.

Лаборант хіміко-біологічного контролю, мікробіолог

з 09.2015 по 04.2017 (1 рік 7 місяців)
ПАТ "Юрія", Черкаси (виробництво молочної продукції, ТМ "Волошкове поле")

•хіміко-біологічний контроль вхідної сировини;
•контроль знежиреного молока;
•мікробіологічний контроль сировини, обладнання,персоналу,кожного етапу виробництва кожного окремого продукту,готової продукції;
•розрахунок кількостей заквасок; - приготування і стерилізація поживних середовищ;
•стерилізація посуду;
•виробництво експериментальних зразків сиру, йогурту, глазурованих сирків у лабораторних умовах;
•складання звітів про проведену роботу мікробіологічної лабораторії.

Практикантка

з 06.2014 по 07.2014 (1 місяць)
ТОВ "Уманьпиво", Умань (Віробництво пива)

•робота з технологом виробництва;
•контроль кожного етапу виробництва пива;
•робота в лабораторії виробництва.

Освіта

Черкаський державний технологічний університет

Технолог продуктів бродіння і виноробства, Черкаси
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Підвищення кваліфікації за програмою мікробіологів молочної промисловості

2016

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Пользователь Internet MS PowerPoint Email AutoCAD Користувач Internet

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

•глибокі знання мікробіології молочної на консервної промисловості;
•навички роботи помічником технолога виробництва пива;
•уявлення про роботу технолога молочної,консервної промисловості та виробництва пива в наслідок тісного зв'язку попередніх посад з посадою технолога;
•глибокі теоретичні знання технологій харчових продуктів, виробництва вина,пива,спирту;

Відповідальність,організованість, орієнтація на результат,комунікабельність, бажання приносити користь виробництву і споживачу, вміння швидко навчатися, аналітичний склад розуму, доброзичливість.

Заняття спортом(бадмінтон, біг,тренажерний зал),рибалка, активний відпочинок,художня література.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: