Резюме від 24 квітня 2018

Юрій

Спеціаліст, адміністратор, маркетолог, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник маркетолога

з 06.2017 по нині (6 років 11 місяців)
Меблі Карпат, Львов (меблі)

Ведення інтернет сторінок в соціальних мережах, та запуск нових сайтів. Адміністрування та ведення офіційної інтернет сторінки. Розробка та моделювання макетів для цінників, флаєрів та рекламних банерів та іншої рекламної продукції компанії. Написання тематичних статей, онлайн консультація потенційних покупців у соц.мережах. Участь у розробках та впровадженнях програм лояльності. Розробка каталогів та комерційних пропозицій компанії.

Адміністратор офісу, спеціаліст з продажу

з 08.2016 по нині (7 років 9 місяців)
Rixus - все для краси, Львов (Професійні засоби та обладнання для салонів краси)

На посаді адміністратора: забезпечення життєдіяльності офісу, підготовка прайс - листів та презентацій компанії, консультація та робота з партнерами компанії.
Ведення соціальних сторінок, підготовка та написання унікальних статей для інтернет- сторінок. Допомога в організації та проведенні семінарів та корпоративних заходів. Формування та відправка замовлень, робота з постачальниками, внесення даних в програму 1С: Бухгалтерія.
На посаді офіс-менеджера: продаж та консультація клієнтів по телефону, робота з брендовою продукцією, формування та перевірка маршутних листів, координація роботи торгового представника, виконання планів продажу

Оператор телекомунікаційних послуг

з 06.2012 по 08.2016 (4 роки 2 місяці)
ARCE Contact Center/ Adelina Call Center, Львів (Аутсорсингова діяльність)

Консультація клієнтів, інформаційна та сервісна підтримка. Продаж товарів та послуг, проведення соціальних, маркетингових опитувань по телефону. Проходження внутрішніх стажувань в відділі підбору персоналу, запуску та контролю якості роботи проектів. Навчання
персоналу і допомога в процесі адаптації. Адміністрування внутрішньої та зовнішніх інтернет сторінок компанії, розробка та реалізації розважальних заходів для залучення нових та підтримки діючих працівників.

Освіта

ЛНУВМіБТ ім. С. З. Гжицького

Маркетинг, Львів
Незакінчена вища, з 2011 по 2013 (1 рік 10 місяців)

- У 2008 р. закінчив середню загальну школу № 66;
- У 2011 р. закінчив коледж НУ «Львівська політехніка» за спеціальністю «Комерційна діяльність»;
- У 2013 р. закінчив Національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, за спеціальністю «Маркетинг».

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості:
Комунікабельність, цілеспрямованість, наполегливість, лідерство, стресостійкість, відповідальність, відвертість, хороші навики продажу, вміння організовувати робочий процес та працювати в команді, бажання розвиватися та вдосконалюватися.

Додаткові відомості:
- MS Office ( Word, Excel, PowerPoint, Visio, Outlook), Internet – досвідчений користувач;
- Знання програми 1С "Бухгалтерія";
- Знання та робота в прогармі Photoshop.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: