- PRO
Олександр
Шеф-кухар
- Розглядає посади:
- Шеф-кухар, Бренд-шеф
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3045055/
Досвід роботи
Бренд-шеф
з 02.2024 по 02.2025
(1 рік)
Багато лосося, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- оновлення меню;
- розробка навчань для підвищення кваліфікації кухарів;
- складання собівартості, розрахунок кбжу;
- впровадження LEAN-Кайдзен;
- розбір та аналітика переобліків;
- оптимізація та уніфікація меню з ціллю підвищення продуктивності виробництва.
Шеф-повар
з 10.2023 по 01.2024
(3 місяці)
Пивна ресторація Dzhan Beer, Кременчук (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота
- оновлення меню
- ведення єдиних стандартів
- підвищення кваліфікації персоналу
- робота з іспанським та аргентинським грилями
Бренд-шеф
з 04.2023 по 10.2023
(6 місяців)
ЇшFish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- перезапуск усього меню на старій локації
- запуск нового об’єкту
- впровадження єдиних стандартів
Шеф-кухар/бренд-шеф
з 05.2021 по 03.2023
(1 рік 10 місяців)
Avalon project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар - ресторани Art Normal, Ghost.
Бренд-шеф- Дніпровська Рів’єра.
- оновлення меню
- запуск банкетного меню
- упраління великими банкетами
Шеф-повар
з 05.2020 по 05.2021
(1 рік)
Bulldozer group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Fish Fetish
- запуск ресторану з нуля
- налаштування усіх процесів кухні
- розробка технологічних карт
Шеф-повар
з 06.2018 по 06.2020
(2 роки)
GastroFamily, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Bessarabia
Шеф-повар
з 07.2017 по 07.2018
(1 рік)
FM Group «Tarantino family» Ресторан Тарантино, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Руккола
Шеф-повар
з 05.2015 по 09.2017
(2 роки 4 місяці)
FM Group «Tarantino family», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Tarantino русановка
Шеф-повар
з 10.2014 по 05.2015
(7 місяців)
FM Group «Tarantino family» Ресторан Тарантно, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 05.2014 по 09.2014
(4 місяці)
City Beach Club, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-Шеф
з 12.2013 по 05.2014
(5 місяців)
Ресторан "Бриз", Светловодск (Гостинично-ресторанный бизнес)
Повар горячего цеха
з 09.2013 по 12.2013
(3 місяці)
Ресторан "Феллини", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф
з 05.2013 по 05.2014
(1 рік)
Ресторан "Паприка", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар горячего цеха
з 07.2012 по 09.2013
(1 рік 2 місяці)
ресторан "капо ди монте", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Светловодский политехнический колледж Кировоградского национального технического университета
Повар, Светловодск
Середня спеціальна, з 2012 по 2013 (6 місяців)
Знання і навички
- Високе знання кухонь світу
- Робота з постачальниками
- Розробка технологічних карт
- Розробка меню
- Запуск ресторанів
- Управління персоналом
- Розбір та аналітика переобліків
- Уніфікація та оптимізація меню
- налаштування ефективності процесів
- Впровадження LEAN
- Здатність до навчання
Додаткова інформація
Високе знання європейської кухні, є досвід проведення майстре-класів з провідними шеф-кухарями Європи.
Знаюсь на усіх процесах кухні, швидко налагоджую роботу кухні.
Маю досвід розробки повноцінного меню з нуля для нових закладів.
Работа с постачальниками.
Розробка тех.карт.
Підбір персоналу та його навчання.
Іншою детальною інформацією буду радий поділитись на співбесіді.
Схожі кандидати
-
Шеф-повар
50000 грн, Київ -
Brand Chef
60000 грн, Київ -
Шеф-повар
Київ -
Шеф-повар
60000 грн, Київ -
Шеф-кухар
100000 грн, Київ, Черкаси -
Шеф-кухар в сім'ю
Київ