• PRO

Олександр

Шеф-кухар

Розглядає посади:
Шеф-кухар, Бренд-шеф
Вид зайнятості:
повна
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 02.2024 по 02.2025 (1 рік)
Багато лосося, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- оновлення меню;
- розробка навчань для підвищення кваліфікації кухарів;
- складання собівартості, розрахунок кбжу;
- впровадження LEAN-Кайдзен;
- розбір та аналітика переобліків;
- оптимізація та уніфікація меню з ціллю підвищення продуктивності виробництва.

Шеф-повар

з 10.2023 по 01.2024 (3 місяці)
Пивна ресторація Dzhan Beer, Кременчук (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота
- оновлення меню
- ведення єдиних стандартів
- підвищення кваліфікації персоналу
- робота з іспанським та аргентинським грилями

Бренд-шеф

з 04.2023 по 10.2023 (6 місяців)
ЇшFish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- перезапуск усього меню на старій локації
- запуск нового об’єкту
- впровадження єдиних стандартів

Шеф-кухар/бренд-шеф

з 05.2021 по 03.2023 (1 рік 10 місяців)
Avalon project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар - ресторани Art Normal, Ghost.
Бренд-шеф- Дніпровська Рів’єра.
- оновлення меню
- запуск банкетного меню
- упраління великими банкетами

Шеф-повар

з 05.2020 по 05.2021 (1 рік)
Bulldozer group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Fish Fetish

- запуск ресторану з нуля
- налаштування усіх процесів кухні
- розробка технологічних карт

Шеф-повар

з 06.2018 по 06.2020 (2 роки)
GastroFamily, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Bessarabia

Шеф-повар

з 07.2017 по 07.2018 (1 рік)
FM Group «Tarantino family» Ресторан Тарантино, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Руккола

Шеф-повар

з 05.2015 по 09.2017 (2 роки 4 місяці)
FM Group «Tarantino family», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Tarantino русановка

Шеф-повар

з 10.2014 по 05.2015 (7 місяців)
FM Group «Tarantino family» Ресторан Тарантно, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 05.2014 по 09.2014 (4 місяці)
City Beach Club, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

з 12.2013 по 05.2014 (5 місяців)
Ресторан "Бриз", Светловодск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего цеха

з 09.2013 по 12.2013 (3 місяці)
Ресторан "Феллини", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 05.2013 по 05.2014 (1 рік)
Ресторан "Паприка", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар горячего цеха

з 07.2012 по 09.2013 (1 рік 2 місяці)
ресторан "капо ди монте", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Светловодский политехнический колледж Кировоградского национального технического университета

Повар, Светловодск
Середня спеціальна, з 2012 по 2013 (6 місяців)

Знання і навички

  • Високе знання кухонь світу
  • Робота з постачальниками
  • Розробка технологічних карт
  • Розробка меню
  • Запуск ресторанів
  • Управління персоналом
  • Розбір та аналітика переобліків
  • Уніфікація та оптимізація меню
  • налаштування ефективності процесів
  • Впровадження LEAN
  • Здатність до навчання

Додаткова інформація

Високе знання європейської кухні, є досвід проведення майстре-класів з провідними шеф-кухарями Європи.
Знаюсь на усіх процесах кухні, швидко налагоджую роботу кухні.
Маю досвід розробки повноцінного меню з нуля для нових закладів.
Работа с постачальниками.
Розробка тех.карт.
Підбір персоналу та його навчання.

Іншою детальною інформацією буду радий поділитись на співбесіді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: