Резюме від 26 березня 2024 PRO

Андрій

Шеф-повар, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар

з 02.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
Консалтинг, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Подорожую Україною та допомагаю рестораторам з їх проектами, волонтерю, готую благодійні вечері від шефа для підтримки ЗСУ

Шеф кухар/керуючий

з 01.2021 по 03.2022 (1 рік 2 місяці)
Ресторан Kritikos, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Преміум ресторан середземної та грецької кухонь

Шеф повар

з 01.2020 по 12.2020 (11 місяців)
Ресторан Follower, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Запуск ресторана с нуля

Шеф-кухар

з 03.2019 по 12.2019 (9 місяців)
Semifreddo Ristorante, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бренд шеф

з 01.2018 по 03.2019 (1 рік 2 місяці)
Urban Bistro и итальянский паста ресторан Ciao Papa, Братислава, Словакия (Гостинично-ресторанный бизнес)

Продвижение ресторанов
Контроль работы кухонь ресторанов
Обновление меню
Гастро ужины
Мастерклассы как для гостей так и для персонала

Бренд-шеф

з 11.2017 по 01.2018 (2 місяці)
Vinsanto, Киев (Ресторанный бизнес, сфера услуг питания и потребления вина)

Рестарт заведения.
Запуск заведения с нуля.
Разработка меню, дегустационных сетов, сезонное предложение, меню от шефа.
Проведение гастро ужинов, мастер классы, тренинги для гостей и персонала.
Ну и понятно выполнение должностных обязанностей в предприятии.

Шеф-повар

з 05.2017 по 11.2017 (6 місяців)
Vinsanto, Киев (Ресторанный бизнес, сфера услуг питания)

Рестарт заведения.
Запуск заведения с нуля.
Разработка меню, дегустационных сетов, сезонное предложение, меню от шефа.
Проведение гастро ужинов, мастер классы, тренинги для гостей и персонала.
Ну и понятно выполнение должностных обязанностей в предприятии.

Шеф-повар

з 12.2016 по 05.2017 (5 місяців)
Траттория Чиппола Росса, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Запуск заведения с нуля.
Разработка меню и спецпредложений
Составления технологических карт.
Обучение персонала.
Мастер классы, тренинги для персонала и гостей.

Шеф-повар

з 09.2015 по 12.2016 (1 рік 3 місяці)
Cafe "Coffee & Brownie", Киев (сфера услуг питания)

- разработка разных меню
- контроль над персоналом кухни
- проведение мастер классов и тренингов для персонала и гостей

Старший повар

з 05.2015 по 09.2016 (1 рік 4 місяці)
ресторан "Прага", Киев (сфера услуг питания)

- приготовление блюд европейских кухонь
- участие в переучетах и ген. уборках
- работа в команде
- ежедневное написание заявок
- управление и выдача всех банкетов и блюд в зал
- управления поварами всех процесов, налажевание быстрой и четкой выдачи блюд на раздачу.

Освіта

НУХТ

ГРТБ, Киев
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 10 місяців)

Инженер технолог пищевой промышленности(создание технологических карт,калькуляции и т.д.)

Додаткова освіта та сертифікати

Изучаю английский

2015, до сих пор

Кондитерский курс в Академии успешных поваров

2016

Курс молекулярных технологий в Академии успешных поваров

2017

Знання і навички

MS Word MS Excel AutoCAD Моя система управления которую я разработал и опробовал в Европе

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Словацька — вільно
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Розповім трохи про себе. Мене звуть Андрій Клюс мені 30 років. Я шеф-кухар родом з України, працюю на кухні з 17 років. Загальний досвід роботи майже 13 років з них 7 років шеф-кухарем. Учасник та фіналіст багатьох кулінарних конкурсів, провів безліч гастро вечерь та майстер класів, запустив більше 10 закладів в якості шефа, деякі закордоном

Проходив навчання у найкращій академії для шеф кухарів в Україні Chefs Academy (Академія успішних кухарів) у двох напрямках: кондитерське мистецтво та молекулярні технології, також потім працював там кілька місяців.

Також є досвід роботи за кордоном, у Європі, Братиславі, Словаччині. Працював на протязі 1,5 року шеф кухарем 2-х закладів: Urban Bistro та італійський паста ресторан Ciao Papa
Але я повернувся в Україну щоб розвивати український ресторанний бізнес, українську кухню та культуру

Останній заклад перед війною, роботу в якому вона і обірвала був преміум ресторан Kritikos середземноморської та грецької кухні де я почав з шефа і закінчив шефом-керуючим закладу, їздив до Кіпру, обходив всі заклади наклащі заклади та привіз багато смачного та цікавого в Київ

Зараз подорожую Україною, займаюсь консалтингом та допомагаю рестораторам з їх закладами, волонтерю, готую благодійні гастро вечері від шефа для збору грошей на ЗСУ, вже зібрав більше 1 500 000грн

Я спеціалізуюся в європейській авторський кухні (з ухилом на українську, італійську, грецьку, моментами французьку), люблю працювати з Хоспером: м'ясо, риба, знання безлічі технік і технологій для безвідходного виробництва, зниження собівартості ( дегідрація, ферментація, в'ялення і так далі)

Паралельно я працюю у стилі, який я назвав Modern Gastro Nostalgia та просую нову українську кухню. В основному майстер класами, гастро вечерями (pop up) та доповідями. Це модерн з локальних продуктів, з цікавими техніками, текстурами, з ностальгічним змістом та підтекстом у смаку та ідеї страви, такими як: "Борщ чи голубці?","Еволюція сала","Мамина грядка", десерт "Бабусіна гречана каша з білими грибами", "Лісова історія", " 9 миттєвостей капусти" та інші

27 листопада 2018 року виступав із майстер класом та доповіддю у Запоріжжі на Туристичному бізнес-форумі.

Виступав 27 травня 2019 року на першому Taste of Ukraine, Odessa and Zakarpattia

23 листопада 2019 року виступав із майстер класом на SWEET&BAKE Ukraine show, на якому проходив так само вперше в історії України відбіркові на Кондитерський чемпіонат світу Couple du Monde

Я їжджу в експедиції зі своєю командою по Україні у пошуках нових смаків, старовинних, локальних та автентичних рецептів, з яких далі роблю модерн у своєму стилі Modern Gastro Nostalgia

Проводжу лекції, майстер-класи, тренінги в Національному Університеті харчових технологій, ділюся досвідом зі студентами, викладачами, молодим поколінням, майбутніми шеф-кухарями та директорами ресторанного бізнесу, надихаю їх на нові звершення та результати.

Про мене знімали репортажі у новинах на телеканалах 1+1, ICTV, Україна
Був шефом експертом у програмах "Правила виживання", "Корисна програма" на телеканалі Інтер.

Більше інформації про мене та мої страви ви можете дізнатися та побачити у моїх соцмережах або запитати особисто під час розмови.

Гарного вечора.
З повагою Андрій Клюс, шеф-кухар

Як мене знайти❓❗️
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

⚠️Instagram:

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

⚠️YouTube:

https://youtube.com/@Andrii_Klius


⚠️Tik Tok:

https://www.tiktok.com/@chef_kliusandrii

⚠️Facebook:

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

⚠️МІЙ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ
https://t.me/andriikliusonline

⚠️Телеграм:

https://t.me/andryu1313

⚠️ Threads:

https://www.threads.net/@andreiklius

Схожі кандидати

Су-шеф
20000 грн, Київ

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-повар, сушеф
45000 грн, Київ

Шеф-кухар
Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: