Андрій
Шеф-повар, 60 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 30 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Київ, Тернопіль
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3058632
Досвід роботи
Шеф кухар
з 02.2022 по нині
(2 роки 3 місяці)
Консалтинг, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)
Подорожую Україною та допомагаю рестораторам з їх проектами, волонтерю, готую благодійні вечері від шефа для підтримки ЗСУ
Шеф кухар/керуючий
з 01.2021 по 03.2022
(1 рік 2 місяці)
Ресторан Kritikos, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Преміум ресторан середземної та грецької кухонь
Шеф повар
з 01.2020 по 12.2020
(11 місяців)
Ресторан Follower, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Запуск ресторана с нуля
Шеф-кухар
з 03.2019 по 12.2019
(9 місяців)
Semifreddo Ristorante, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Бренд шеф
з 01.2018 по 03.2019
(1 рік 2 місяці)
Urban Bistro и итальянский паста ресторан Ciao Papa, Братислава, Словакия (Гостинично-ресторанный бизнес)
Продвижение ресторанов
Контроль работы кухонь ресторанов
Обновление меню
Гастро ужины
Мастерклассы как для гостей так и для персонала
Бренд-шеф
з 11.2017 по 01.2018
(2 місяці)
Vinsanto, Киев (Ресторанный бизнес, сфера услуг питания и потребления вина)
Рестарт заведения.
Запуск заведения с нуля.
Разработка меню, дегустационных сетов, сезонное предложение, меню от шефа.
Проведение гастро ужинов, мастер классы, тренинги для гостей и персонала.
Ну и понятно выполнение должностных обязанностей в предприятии.
Шеф-повар
з 05.2017 по 11.2017
(6 місяців)
Vinsanto, Киев (Ресторанный бизнес, сфера услуг питания)
Рестарт заведения.
Запуск заведения с нуля.
Разработка меню, дегустационных сетов, сезонное предложение, меню от шефа.
Проведение гастро ужинов, мастер классы, тренинги для гостей и персонала.
Ну и понятно выполнение должностных обязанностей в предприятии.
Шеф-повар
з 12.2016 по 05.2017
(5 місяців)
Траттория Чиппола Росса, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Запуск заведения с нуля.
Разработка меню и спецпредложений
Составления технологических карт.
Обучение персонала.
Мастер классы, тренинги для персонала и гостей.
Шеф-повар
з 09.2015 по 12.2016
(1 рік 3 місяці)
Cafe "Coffee & Brownie", Киев (сфера услуг питания)
- разработка разных меню
- контроль над персоналом кухни
- проведение мастер классов и тренингов для персонала и гостей
Старший повар
з 05.2015 по 09.2016
(1 рік 4 місяці)
ресторан "Прага", Киев (сфера услуг питания)
- приготовление блюд европейских кухонь
- участие в переучетах и ген. уборках
- работа в команде
- ежедневное написание заявок
- управление и выдача всех банкетов и блюд в зал
- управления поварами всех процесов, налажевание быстрой и четкой выдачи блюд на раздачу.
Освіта
НУХТ
ГРТБ, Киев
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 10 місяців)
Инженер технолог пищевой промышленности(создание технологических карт,калькуляции и т.д.)
Додаткова освіта та сертифікати
Изучаю английский
2015, до сих пор
Кондитерский курс в Академии успешных поваров
2016
Курс молекулярных технологий в Академии успешных поваров
2017
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Словацька — вільно
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Розповім трохи про себе. Мене звуть Андрій Клюс мені 30 років. Я шеф-кухар родом з України, працюю на кухні з 17 років. Загальний досвід роботи майже 13 років з них 7 років шеф-кухарем. Учасник та фіналіст багатьох кулінарних конкурсів, провів безліч гастро вечерь та майстер класів, запустив більше 10 закладів в якості шефа, деякі закордоном
Проходив навчання у найкращій академії для шеф кухарів в Україні Chefs Academy (Академія успішних кухарів) у двох напрямках: кондитерське мистецтво та молекулярні технології, також потім працював там кілька місяців.
Також є досвід роботи за кордоном, у Європі, Братиславі, Словаччині. Працював на протязі 1,5 року шеф кухарем 2-х закладів: Urban Bistro та італійський паста ресторан Ciao Papa
Але я повернувся в Україну щоб розвивати український ресторанний бізнес, українську кухню та культуру
Останній заклад перед війною, роботу в якому вона і обірвала був преміум ресторан Kritikos середземноморської та грецької кухні де я почав з шефа і закінчив шефом-керуючим закладу, їздив до Кіпру, обходив всі заклади наклащі заклади та привіз багато смачного та цікавого в Київ
Зараз подорожую Україною, займаюсь консалтингом та допомагаю рестораторам з їх закладами, волонтерю, готую благодійні гастро вечері від шефа для збору грошей на ЗСУ, вже зібрав більше 1 500 000грн
Я спеціалізуюся в європейській авторський кухні (з ухилом на українську, італійську, грецьку, моментами французьку), люблю працювати з Хоспером: м'ясо, риба, знання безлічі технік і технологій для безвідходного виробництва, зниження собівартості ( дегідрація, ферментація, в'ялення і так далі)
Паралельно я працюю у стилі, який я назвав Modern Gastro Nostalgia та просую нову українську кухню. В основному майстер класами, гастро вечерями (pop up) та доповідями. Це модерн з локальних продуктів, з цікавими техніками, текстурами, з ностальгічним змістом та підтекстом у смаку та ідеї страви, такими як: "Борщ чи голубці?","Еволюція сала","Мамина грядка", десерт "Бабусіна гречана каша з білими грибами", "Лісова історія", " 9 миттєвостей капусти" та інші
27 листопада 2018 року виступав із майстер класом та доповіддю у Запоріжжі на Туристичному бізнес-форумі.
Виступав 27 травня 2019 року на першому Taste of Ukraine, Odessa and Zakarpattia
23 листопада 2019 року виступав із майстер класом на SWEET&BAKE Ukraine show, на якому проходив так само вперше в історії України відбіркові на Кондитерський чемпіонат світу Couple du Monde
Я їжджу в експедиції зі своєю командою по Україні у пошуках нових смаків, старовинних, локальних та автентичних рецептів, з яких далі роблю модерн у своєму стилі Modern Gastro Nostalgia
Проводжу лекції, майстер-класи, тренінги в Національному Університеті харчових технологій, ділюся досвідом зі студентами, викладачами, молодим поколінням, майбутніми шеф-кухарями та директорами ресторанного бізнесу, надихаю їх на нові звершення та результати.
Про мене знімали репортажі у новинах на телеканалах 1+1, ICTV, Україна
Був шефом експертом у програмах "Правила виживання", "Корисна програма" на телеканалі Інтер.
Більше інформації про мене та мої страви ви можете дізнатися та побачити у моїх соцмережах або запитати особисто під час розмови.
Гарного вечора.
З повагою Андрій Клюс, шеф-кухар
Як мене знайти❓❗️
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
⚠️Instagram:
[
⚠️YouTube:
https://youtube.com/@Andrii_Klius
⚠️Tik Tok:
https://www.tiktok.com/@chef_kliusandrii
⚠️Facebook:
[
⚠️МІЙ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ
https://t.me/andriikliusonline
⚠️Телеграм:
https://t.me/andryu1313
⚠️ Threads:
https://www.threads.net/@andreiklius
Схожі кандидати
Су-шеф
20000 грн, Київ
Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Київ, Івано-Франківськ
,
ще 8 міст
Шеф-повар, сушеф
45000 грн, Київ
Шеф-кухар
Київ
Шеф-повар
Київ
Шеф-кухар
Київ