Резюме від 13 квітня 2016 PRO

Константин

Начальник, инспектор отдела кадров, менеджер по персоналу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

заместитель начальника райотдела с кадрового обеспечения

з 08.2005 по 06.2015 (9 років 10 місяців)
УМВД Украины в Николаевской области, Николаев (правоохранная)

-здійснював загальне керівництво діяльністю групи роботи з персоналом, організовував та контролював проведення роботи з персоналом райвідділу.
-планував та забезпечував роботу групи по виконанню вимог керівництва МВС України, УМВС, райвідділу з питань роботи з персоналом.
-надавав пропозиції щодо планів роботи райвідділу. Забезпечував реалізацію планів райвідділу в частині, що стосується роботи з персоналом, планів групи, комплексних програм з цих питань. Вносив пропозиції керівництву райвідділу щодо вдосконалення роботи з персоналом. Здійснював контроль за виконанням цих планів.
-організовував роботу з підготовки матеріалів з питань роботи з персоналом на оперативні наради, колегії, тощо.
-приймав участь у підготовці найбільш важливих звітів, аналітичних та інформаційних документів, контролював виконання керівниками служб райвідділу, працівниками рішень колегій, оперативних нарад з питань кадрового забезпечення.
-відповідав за якість підготовки документів з питань роботи з персоналом та своєчасність їх направлення до УМВС, УКЗ УМВС, місцевих органів влади та самоврядування.
-розглядав кореспонденцію, листи, скарги, заяви громадян та працівників, що стосується напрямків роботи, і контролював їх вирішення.
-з метою виявлення та недопущення порушень систематично здійснював перевірки кабінетів і робочих місць працівників райвідділу.
-організовував взаємодію з учбовими закладами з метою підготовки кадрів для органів та підрозділів внутрішніх справ.
-організовував вивчення особовим складом райвідділу законодавчих актів, рішень колегій, вимог наказів та вказівок МВС України та УМВС з питань зміцнення законності, укріплення службової та транспортної дисципліни, підвищення професійної майстерності та запобігання надзвичайних подій серед особового складу ОВС.
-забезпечував ведення обліків та аналіз порушень законності і надзвичайних подій, яки сталися з особовим складом райвідділу.
-організовував та проводив службові розслідування за фактами порушень працівниками райвідділу законності, службової дисципліни, допущення надзвичайних подій.
-здійснював аналіз практики вирішення соціально – побутових питань працівників.
-здійснював взаємодію і підтримував зв’язки з районними відділами культури, творчими спілками, установами, організаціями з питань культурного шефства над органом внутрішніх справ.
-відповідав за роботу щодо адаптації до умов служби в органах внутрішніх справ молодих фахівців та працівників, організацію стажування, наставництва. Забезпечував своєчасну та якісну підготовку документації з цих напрямків діяльності.
-відповідав за організацію та своєчасне направлення співробітників на курси перепідготовки, підвищення кваліфікації тощо.
-організовував прийом громадян керівником райвідділу та приймав участь у проведенні службових перевірок.
-відповідав за організацію та проведення психопрофілактичної роботи з персоналом підрозділу.

Освіта

Національна академія внутрішніх справ

Правознавство, юрист, Київ
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 8 місяців)

Николаевский государственный педагогический институт

Исторический факультет, учитель истории и основ правоведения, Николаев
Вища, з 1991 по 1996 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: