Резюме від 30 листопада 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3099124

Керівник напрямку (методологія, аудит, комплаєнс, внутрішній контроль)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший консультант

з 11.2017 по нині (6 років 6 місяців)
Консалтинг, бухгалтерія, аудит

Управління проектами (повний цикл: бюджет, пропозиція, процедури погодження, укладання контрактів, виставлення рахунків, розробка методології та інструментів, процеси, керування командою, узгодження та надання результатів);
досвід підготовки складних пропозицій та тендерної документації (для ЄБРР, державних установ); розробка підходів та методології для нових послуг; участь у консалтингових проектах (корпоративне управління, внутрішній аудит, управління ризиками) у ролі менеджера проекту, напрямку проекту; участь у маркетингових та рекрутингових заходах; розвиток бізнесу та переговори з клієнтами. Основні досягнення- два нові види послуг були запропоновані та запущені протягом року.

Заступник начальника відділу методології та координації роботи Департаменту інспекційних перевірок банків

з 12.2016 по 10.2017 (10 місяців)
Національний банк України, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Керівник проекту - розробка та впровадження рейтингової системи оцінки банків CAMELSO
Розробка методології по 20 напрямках інспекційних перевірок (з врахуванням вимог НБУ, настанов Базельського Комітету та найкращих світових практик)
Тестування та вдосконалення кількісних та якісних показників CAMELSO
Участь у робочих групах з розробки нормативно-правових актів НБУ (управління ризиками, система внутрішнього контролю, корпоративне управління)
Організація роботи з послідуючого контролю за виконанням рекомендацій, наданих банкам по результатах інспекційних перевірок
Розробка проекту методології для оцінки колективної відповідності ради та правління банків
Організація роботи з документування процесів інспекційних перевірок
Участь у інспекційних перевірках банків (напрямки «Менеджмент та Корпоративне управління», «Внутрішній аудит», «Активи», «Операційний ризик» та «Система внутрішнього контролю»)

Провідний експерт з аудиту

з 12.2008 по 11.2015 (6 років 11 місяців)
ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Розробка аудиторських каталогів за напрямками: «Управління операційними ризиками»; «Управління ризиками шахрайства»; «Фінансовий моніторинг»; «Управління заставою»
Керівник перевірок (до 5 аудиторів) як на рівні ЦО, так і на рівні регіональних дирекції (складання програм, чек листів, координація роботи команд, складання звітів, написання висновків, узгодження результатів та їх презентація керівництву). Експерт за напрямками перевірок внутрішнього аудиту (у т.ч. щодо впровадження вимог Базельського Комітету): «Управління операційними ризиками»; «Управління ризиками шахрайства»; «Фінансовий моніторинг», «Комплаєнс»; «Управління заставою»; «Управління персоналом та винагородою»; «Дебіторська заборгованість»; «Котлові рахунки»; «Управління закупівлями та адміністративними витратами (у т.ч. бухгалтерський облік)»; «Реалізація заставного майна»; «Аудит дочірньої компанії з управління нерухомістю»; «Аудит аутсорсінгових послуг» та інші тематики;
Складання ризик-орієнтованого плану служби внутрішнього аудиту та аудиторських перевірок;
Розробка та вдосконалення методики планування перевірок, аудиторських каталогів та чек-листів, рецензування нормативних документів банку; написання положень про підрозділи, посадових інструкцій працівників;
Участь у Комітеті з протидії шахрайству (від внутрішнього аудиту, без права голосу);
Підготовка резерву/навчання персоналу та взаємодія з аудитом материнської компанії.

Начальник відділу обслуговування юридичних осіб

з 01.2008 по 12.2008 (11 місяців)
АТ КБ «Українська фінансова група», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація та керівництво роботою відділу, розробка внутрішньої методології, контроль за операційною роботою відділу та відділень мережі, звітність.

Начальник відділу операційного обслуговування юридичних та фізичних осіб

з 02.2007 по 01.2008 (11 місяців)
ЗАТ «Агробанк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація та керівництво роботою відділу, залучення клієнтів, відкриття та обслуговування карткових, поточних та депозитних рахунків; супроводження кредитних операцій, перекази, бухгалтерський облік усіх операцій відділення, контроль за операційною та касовою роботою відділення.

Бухгалтер-операціоніст

з 04.2005 по 02.2007 (1 рік 10 місяців)
АКБ «Правекс-Банк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Споживче кредитування, робота з поточними, депозитними та картковими рахунками фізичних та юридичних осіб (залучення клієнтів, відкриття та обслуговування рахунків), індивідуальні сейфи, банківські метали, перекази, супроводження операцій ВІП-клієнтів, ведення бухгалтерського обліку по операціях відділення, контроль роботи каси та операційного залу.

Освіта

Сумський державний університет

Факультет менеджменту за спеціальністю менеджер - економіст, Сумы
Вища, з 1999 по 2005 (5 років 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Базова підготовка оцінювачів

2015, один місяць

Побудова системи управління ризиком шахрайства у банках, FAS

2010, 2011 3 дні

HR for Non-HR

2014, 5 днів

Lean Leaders

2014, 3 дні

Управління фінансовими та операційними ризиками в центральному банку Франції

2017, 5 днів

Консолідований нагляд за фінансовими установами в Польщі

2017, 3 дні

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК Пользователь Internet MS PowerPoint Работа с оргтехникой Работа с факсом Работа со сканером Работа с принтером Работа с ксероксом Управління проєктами IS-Card SR-Bank CMS Norton Commander Transmaster Подготовка к открытию отделения. Организация операционной работы Bankmaster OEBS Управлінський досвід Побудова та впровадження системи управління ОР та ризиками шахр. Проведення внутрішніх аудиторських перевірок у якості керівник Проведення внутрішніх аудиторських перевірок на відп. Базелю Розробка та вдосконалення методології внутрішнього аудиту Розробка та вдосконалення методології інспектування Підготовки та проведення презентацій Проведення лекцій, семінарів, тренінгів у якості лектора/тренера Складання звітів внутрішнього аудиту англiйською для групи Розробка та вдосконалення нормативно-правових актів НБУ Розробка та вдосконалення методології аналізу та оцінки банків Участь в інспекційних перевірках НБУ Досвід роботи з консультантами МВФ

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Палиєнко Оксана Валеріївна

Палиєнко Оксана Валеріївна

Керівник внутрішнього аудиту, ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Управління проектами. Надання консультаційних послег. Поглиблені знання вимог Базельського Комітету. Знання вимог законодавства, нормативних документів НБУ, міжнарожних актів. Розуміння процесів та програмного забезпечення Банку. Вміння швидко адаптуватися, вивчати та керувати новими процесами. Досвід управління персоналом (команди від 1 до 20 осіб). Креативний та конструктивний підхід до роботи. Вміння планувати робочий час (свій та команди) та супроводжувати кілька проектів паралельно. Цілеспрямованість та стійкість у стресових ситуаціях. Вміння застосовувати наполегливість та гнучкість в залежності від стратегічних завдань. Комплексне бачення та відчуття бізнесу/процесів, вміння гармонічно інтегрувати особисті навички у нові процеси для досягнення високого результату. Досвід ведення переговорів, публічних виступів та презентацій. Організаторські здібності, вміння вести переговори. Лектор та тренер НБУ, Школи підготовки банківських працівників, Інституту внутрішніх аудиторів, Аудиторської палати, КМДА. Член Інституту внутрішніх аудиторів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: