Резюме від 10 грудня 2015

Олег

Региональный представитель по продаже сельхозтехники, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто проживання:
Ніжин
Готовий працювати:
Київ, Ніжин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Хижняк Олег Анатолійович.
Дата і місце народження: 22.06.1964, м. Ніжин Чернігівської області.
Домашня адреса: вул. Коротченка, буд. 21, м. Ніжин, Чернігівської обл.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: працевлаштування за досвідом роботи.
Освіта: повна вища.
· у 1983 р. закінчив з відзнакою « Ніжинський технікум механізації сільського господарства» за спеціальністю «Механізація сільського господарства»;
· у 2011 р. закінчив Відокремлений підрозділ «Національного університету біоресурсів і природокористування України» «Ніжинський агротехнічний інститут» і отримав базову вищу освіту за спеціальністю «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва»;
· у 2013 р. закінчив Відокремлений підрозділ « Національного університету біоресурсів і природокористування України» «Ніжинський агротехнічний інститут» і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Механізація сільського господарства».
Крім того: маю право керування автотранспортом за категоріями «А,В,С,D»; трактором та спеціалізованими машинами за категоріями «А,В,С,D,Е,F» та маю допуск до роботи в електроустановках напругою до 1000 В; маю дипломи і сертифікати по обслуговуванню та ремонту обладнання Tetra Pak та SIG Combibloc (електронні процесори, гідро-пневмо-елекропривід) з досвідом роботи 15 років. Працював з обладнанням Термопак, Index 6,APF 3002;дизельними теплогенераторами Термо Бетокс.
Досвід роботи: з 1986 по 1990 рр. працював у « Ніжинському технікумі механізації» на посаді лаборанта кабінета « Трактори і автомобілі» та майстра виробничого навчання на ПТО; з 1993 по 1999 та з 2001 по 2006рр. працював в складі компанії «Мілкіленд» на « Ніжинському молокозаводі» на посаді інженера-механіка, а з 2006 по 2008 рр. на цьому ж підприємстві на посаді заступника головного інженера; з 2008 по 2014 рр. працював на іноземному підприємстві «КОКА-КОЛА БЕВЕРІДЖИЗ УКРАЇНА ЛІМІТЕД» Київський технічний підрозділ на посаді техніка. 2014р.працював у Вертіївській філії «Агротехсоюз» .
З 2014 по2015р р. працював інженером з налагодження та випробувань на ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат»в компанії «ПРАВІО». Загальна кваліфікація-спеціаліст.
Родинний стан: цивільний шлюб, маю доньку й сина.
Додаткові відомості: вільно володію російською мовою, англійською – зі словником. Працюю з комп’ютером на рівні користувача. Маю гарні організаторські та комунікабельні здібності, здатен до креативного мислення, дисциплінований, врівноважений, вимогливий, відповідальний.
Бажана заробітна плата-за домовленістю.
01.12.2015р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: