Александра

Инженер-конструктор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Олександра Дмитришин


Адреса: 79044, м. Львів, вул. Кн. Ольги, 5а/77.
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Працевлаштування з подальшим кар’єрним ростом.
Освіта:
09.2003 – 12.2004 Національний університет „Львівська політехніка”, інститут інженерної механіки та транспорту,спеціальність „Технологія машинобудування”, диплом магістра.
09.1999 – 08.2003 Національний університет „Львівська політехніка”, механіко-технологічний факультет, напрямок інженерна механіка, диплом бакалавра.
весна 1999 Закінчила Червоноградську ЗОШ I-IIIст. №2 з поглибленим вивченням фізики, фізико-математичний клас.

Досягнення: Рейтинг навчання 93 балів зі 100. Друга за рейтингом серед студентів своєї групи.Отримувала підвищену стипендію.Школу закінчила з відзнакою. Була нагороджена грамотою за особливі успіхи у вивченні геометрії, фізики. Витримала процедуру відбору на магістерську підготовку.

Досвід роботи:
11.2005 – дотепер ТзОВ „Галицький автозавод”, КБ. Інженер-конструктор ІІ категорії. Розробка креслень та оформлення документації на виготовлення міських та міжміських машин (автобусів).
05.2005 – 11.2005 ТзОВ „НТЦ Автополіпром”. Інженер-конструктор ІІ категорії. Розробка креслень та оформлення документації на виготовлення міських, міжміських та туристичних машин (автобусів).
11.2003 – 05.2005 ЗАТ ЛЗФТА, КБ. Інженер-конструктор ІІ категорії. Виконання креслень електричних та монтажних схем.
02.2004 – 12.2004 Виконання наукової роботи на кафедрі технології машинобудування на тему „Вібраційно-відцентрове зміцнення деталей машин”.
04.2003 – 10.2003 ВАТ „Львівський завод гідромеханічних передач”, ТБ. Виконання розрахунків норм і витрат матеріалу, оформлення технологічної документації на виготовлення спеціального оснащення.

Навички: Розробка технологічних процесів виготовлення деталей. Конструювання спеціального оснащення. Володію такими програмами: середовище Windows, робота з MSOffice, Компас 7.0 - 3D, SolidWorks.
Ділове спілкування, робота з людьми, організаційні навички. Знання контрольно-вимірювальної техніки.

Мови: Російська – рідна,
українська – вільно,
англійська – достатньо для спілкування та роботи з літературою.
Активність: Наукова робота на кафедрі технології машинобудування за тематикою „Вібраційно-відцентрова зміцнювальна обробка зубчастих коліс”.Брала участь у студентських олімпіадах, робила доповіді на науково-технічних студентських конференціях. Брала участь в підготовці і проведенні студентського фестивалю „Весна політехніки”.
Особисті дані: Рік народження 1982.
Одружена, відповідальна, комунікабельна, працьовита, серйозна.
Інтереси: Комп’ютерна графіка, техніка, моделювання, психологія.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: