Резюме від 18 березня 2019

Вячеслав

Теплоенергетик-теплотехнік

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний Університет Харчових Технологій

Енергетичний, теплоенергетик, Киев
Незакінчена вища, з 2010 по 2013 (2 роки 9 місяців)

Освітння програма надає навики з проектування: теплових мереж, теплогенераторів, теплообмінників і т.д. Зведення теплового балансу.

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Російська — середній
  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Розповідати про сбе з сторони завжди важко, потрібно відкинути багато надуманни ілюзорних речей. Я розумію що доволі швидко опановую новий для себе матеріал, але через любов все ідеалізувати частіше розчаровуюсь в собі, та в людях які себе обманюють.
Комунікабельність - це найслабша моя ланка, більш менш комфортно, спокійно і відповідно професійно почуваюсь, після 1,5 місяця роботи в колективі.
Я сильно розпиляюсь у повсякденному житті, напевно погано розставляю пріорітети, та якщо з'являється ціль - просто роблю те що потрібно.
Дуже гучні слова, але вважаю що на мене можна покластися, і навіть в шкоду своїм справам (якщо є перетин інтересів), виконую свої обіцянки.
З підліткового віку працював на цивільному будівництві, але крім користуватися різного роду інструментами, я не здобув професійних навичок(як я це розумію), ніколи не прагнув звязати своє життя з цим напрямом, вважаю для мене це якогось роду прокляття, завжди псевдо запасний парашют.
Єдина ціль яка в мене була і залишається, це розвиватися як особистість, при цьому я прагну бути корисним.
Брати мене на роботу великий ризик, якщо результат потрібен тут і зараз, але з поглядом в майбутнє це має сенс.

P.S. Можливо трохи забагато тексту, та ті хто це читатиме відразу будуть мені цікаві)) отже є шанс на мою роботу а не чужу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: