Резюме від 25 лютого 2018

Назарій

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Магеровський Назарій Михайлович
Львів, пр.Червоної Калини, буд. 104 кв.10
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Д.н. 25.07.1987р.

МЕТА
Резюме подається на здобуття посади юриста, помічника юриста.

ОСВІТА
•У 2008 році завершив навчання у Львівському державному університеті внутрішніх справ і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Право» та здобув кваліфікацію бакалавра права.
•У 2009 році закінчив навчання у Львівському державному університеті внутрішніх справ і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста «магістратура».

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
•У 2011-2013 рр., працював оперуповноваженим відділу оперативного супроводження адміністрування ПДВ Головного відділу податкової міліції державної податкової інспекції у Сихівському районі м.Львова Львівської області Державної Податкової Служби.
Обов'язки: збирати, аналізувати і узагальнювати інформацію про порушення податкового законодавства, здійснення оперативно – розшукової діяльності та вживання заходів щодо відшкодування заподіяних державі збитків.
• Червень 2016 – грудень 2016 рр. робота у філії Концерну «Техвоєнсервіс» «Львівський автомобільний ремонтний завод» на посаді працівник з мобілізаційної роботи.
Обов’язки: організація роботи, пов’язаної з визначенням можливості задоволення потреб Збройних Сил та інших військових формувань в особливий період і в умовах надзвичайного стану та підготовка звітів про стан мобілізаційної готовності.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Урівноваженість, доброзичливість, комунікабельність, відповідальність, порядність, вміння аналізувати, логічно мислити та працювати у команді.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
•Володію російською мовою, вивчаю англійську мову. Рідна мова – українська.
•Практичний досвід роботи з комп’ютером.
•Маю права водія категорії В та досвід керування автомобілем.
ЗАХОПЛЕННЯ
Автомобілі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: