Резюме від 17 квітня 2017 PRO

Уляна

Головна медична сестра (адміністрація, медицина)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головна сестра медична

з 07.2011 по нині (12 років 10 місяців)
Львівський обласний центр служби крові, Львов (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Починала свою професійну діяльність в Львівському обласному центрі крові з посади медична сестра відділу комплектування донорських кадрів,з 2012 року переведена на посаду старшої сестри медичної ЛОЦСК,з 04.01.2016 року працюю головною медичною сестрою ЛОЦСК . Основною діяльністю є організація роботи середніх та молодших медичних працівників. Контроль і якість додержання санітарно-епідеміологічного і гігієнічного режиму у закладі. Введення медичної облікової,звітної документації . Навчання для медичних сестер. Професійно володію в/м , в/в маніпуляціями, забір крові. При необхідності надання першої медичної допомоги .Загальний стаж медичної роботи 14 років . Вища кваліфікаційна категорія .

Освіта

ВНКЗ ЛОР Львівський інститут медсестринства та лабораторної медицини ім. Андрея Крупинського Сестринська справа бакалавр, Львів

Сестринська справа бакалавр, Львов
Незакінчена вища, з 1996 по 1999 (2 роки 9 місяців)

на даний момент навчаюсь в Львівському інституті медсестринства та лабораторної медиини ім.А.Крупинського бакалавр сестринська справа

Додаткова освіта та сертифікати

Курси косметологів

1998р. 2 міс

Знання мов

Німецька — середній

Додаткова інформація

Робочий медичний стаж 14 років. Починала роботу у Львівському обласному центрі служби крові з 07.2011р у відділенні комплектування донорських кадрів - на посаді сестра медична (забір крові ). З 06.2002-2010 р працювала в Львівській обласній клінічній лікарні у терапевтичному відділенні на посаді - сестра медична палатна. Професійно володію всіма медичними маніпуляціями - В/в, в/м ,в/ш ,п/ш . Виконую призначення лікаря згідно листків призначень .

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: