Резюме від 20 червня 2018 PRO

Юлія

Головний фахівець, провідний інженер у сфері електроенергетики

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер ІІ категорії

з 04.2017 по нині (7 років 1 місяць)
НПЦР ОЕС України, Київ (Енергетика)

1.Участь у виконанні НПЦР ОЕС України науково-технічної роботи щодо розробки географічної інформаційної системи "Поопорна схема електричних мереж ДП "НЕК "Укренерго з географічною прив’язкою".
2. У складі підгрупи "Опрацювання третинного законодавства", створеної на базі проекту "Впровадження нового ринку електроенергії в Україні", проведення аналізу існуючих нормативно-технічних документів та стандартів у сфері паливно-енергетичного комплексу, виявлення невідповідностей в формулюваннях та положеннях існуючої нормативної документації до положень та вимог Кодексу системи передачі, Кодексу комерційного обліку та правил ринку, затверджених Законом України "Про ринок електричної енергії", з метою подальшого розроблення бази нормативних документів третинного законодавства для роботи ОЕС України в умовах нової моделі ринку електроенергії.

Інженер І категорії

з 09.2016 по 04.2017 (7 місяців)
ВП "Центральна ЕС" ДП "НЕК "Укренерго", Київ (Енергетика)

1. Щоквартальне та щорічне надання в апарат ДП "НЕК "Укренерго" узагальненої звітної інформації електропередавальних компаній (надалі – ЕПК) регіону Центральної ЕС про видані технічні умови на приєднання споживачів потужністю менше ніж 1 МВт з прив'язкою до джерел живлення напругою від 110 кВ до 150 кВ, генеруючих установок (ВЕС, СЕС тощо), встановлену потужність діючих електростанцій, потужність за реалізованими технічними умовами з прив'язкою до джерел живлення напругою від 110 кВ до 150 кВ, про стан реалізації технічних умов потужністю від 1 до 10 МВт.
2. Участь в організації розгляду структурними підрозділами Центральної ЕС інвестиційних програм ЕПК регіону Центральної ЕС, в тому числі контроль відповідності передбачених заходів розробленим та затвердженим у встановленому порядку програмам розвитку ЕПК.

Провідний інженер

з 11.2011 по 08.2016 (4 роки 9 місяців)
ДП "НЕК "Укренерго", Київ (Енергетика)

1. Досвід розробки, аналізу виконання і узагальнення щорічної Інвестиційної програми ДП "НЕК "Укренерго" з модернізації, реконструкції магістральних і міждержавних мереж та їх інфраструктури, погодження плану в Міненерговугілля України, участь у затвердженні його в НКРЕКП, організація підготовки звітів.
2. Досвід ведення реєстру діючих договорів оренди державного нерухомого майна, що знаходиться на балансі ДП "НЕК "Укренерго" (отримання від відокремлених підрозділів ДП "НЕК "Укренерго копій договорів оренди державного нерухомого майна, додаткових угод до них, актів приймання-передавання майна з оренди та інших документів стосовно оренди державного нерухомого майна).
3. Періодичне (щоквартальне) надання Міненерговугілля України звітності з використання (оренди) державного нерухомого майна, що знаходиться на балансі ДП "НЕК "Укренерго".
4. Підготовка та надання Міненерговугілля України звітних матеріалів щодо обліку документів на право постійного користування земельними ділянками, на яких розташовані об'єкти, що знаходяться на балансі ДП "НЕК "Укренерго".
5. Координація реалізації заходів щодо реєстрації та оформлення права постійного користування земельними ділянками, на яких розташовані об'єкти, що знаходяться на балансі ДП "НЕК "Укренерго", облік, систематизація, аналіз документів та матеріалів при підготовці реєстрів платежів електроенергетичних систем та кошторисів робіт, пов'язаних з оформленням права постійного користування земельними ділянками.

Головний спеціаліст

з 02.2006 по 09.2011 (5 років 7 місяців)
НАК "Енергетична Компанія України", Київ (Енергетика)

1. Досвід розроблення оперативного (місячного) прогнозного балансу електроенергії, узгодження прогнозних рівнів електроспоживання у розрізі енергопостачальних компаній на основі моніторингу та оцінки ефективності їх поточної діяльності.
2. Забезпечення доведення енергопостачальним компаніям основних складових балансу електроенергії на розрахунковий місяць на основі затвердженого балансу по ОЕС України з метою здійснення розрахунків техніко-економічних та вартісних показників, складання фінансових планів.
3. Аналіз та координація роботи енергопостачальних компаній, здійснення організаційно-методологічного керівництва щодо прогнозування балансу електричної енергії та техніко-економічних показників.
4. Досвід підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів на засідання колегій Міненерговугілля України, участь у щорічному формуванні плану роботи та пропозицій до переліку пріоритетів діяльності Міненерговугілля України.

Провідний інженер

з 04.1992 по 02.2006 (13 років 10 місяців)
Державне підприємство "Національна енергетична компанія "Укренерго", Київ (Енергетика)

1.Досвід формування планових та прогнозних балансів електроенергії ОЕС України на наступний місяць, квартал, рік.
2. Розробка рівнів граничного споживання електроенергії і потужності з урахуванням власних потреб ТЕС, ГЕС, АЕС по тижнях місяця, уточнення електроспоживання і максимумів потужності по ОЕС України для балансів електроенергїї і потужності.

Освіта

Київський політехнічний інститут

Факультет електроенергетики та автоматики, електроенергетичні системи та мережі, Київ
Вища, з 1986 по 1992 (5 років 7 місяців)

Кваліфікація - інженер-електрик (диплом з відзнакою)

Знання і навички

MS Office Формування планових та прогнозних балансів електроенергії Досвід розробки, виконання і узагальнення Інвестпрограми

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Заміжня, маю доньку1993 року народження

Особисті якості: організаторські та аналітичні здібності, високий рівень відповідальності, вміння працювати в команді та індивідуально, пунктуальність, наполегливість, комунікабельність, тактовність.

Відзнаки: у 2008р. нагороджена грамотою Міністерства палива та енергетики України за багаторічну працю в електроенергетичній галузі України, вагомий особистий внесок у забезпечення її надійної роботи, високий професіоналізм.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: